Πύργος – Ολυμπία – Κρέστενα στον μουσικό μαραθώνιο από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη σε ζωντανή μετάδοση

Το καλοκαίρι φέτος είναι διαφορετικό, αλλά η μουσική βρίσκει τον τρόπο να δώσει τον τόνο και τον ρυθμό για αισιοδοξία, συνεργασίες και νέα ξεκινήματα! Η 21ηδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και χάρη στην ισχυρή θέληση και την συντονισμένη προσπάθεια δημόσιων και ιδιωτικών φορέων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για 21η συνεχόμενη χρονιά, σε πείσμα των καιρών, έστω και διαδικτυακά!Έτσι και στο νομό Ηλείας, Πύργος – Αρχ. Ολυμπία και Κρέστεναπραγματοποιούν συμβολικές μουσικές εκδηλώσεις.

Πρόγραμμα Πύργου

(Διοργάνωση CollectivaArtenativa&Πλανώδειο)

Παρασκευή 19 Ιουνίου

3μ.μ.- 5μ.μ.

Αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη ραδιοφωνική εκπομπή MeltingPotΤheRadioShowστονVox 103.3 με τον Πάνο Καραχάλιο. Καλεσμένη του η διοργανώτρια της Γιορτής σε Πύργο & Αρχ. Ολυμπία, Ηρώ Ρήγα.

10:30μ.μ.

Η djDoriπαρουσιάζειένα ιδιαίτερο set στο barLibro στον πεζόδρομο της Παλιάς Αγοράς.

Σάββατο 20 Ιουνίου

Ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο με καλλιτέχνες από τον Πύργοκαι την ευρύτερη περιοχή, γυρισμένο σε διαφορετικές τοποθεσίες του δήμου, θα κάνει πρεμιέρα στοκανάλι της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στον Πύργο στο YouTube και θα αναπαραχθεί στα socialmedia. Το βίντεο είναι μια παραγωγή του Πλανώδειο και της CollectivaArtenativa, γυρίστηκε επαγγελματικά από το συνεργείο του Τζίμη Γεωργιόπουλου σε σκηνοθεσία-μοντάζ του ιδίου, ηχοληψία Ρόδη Σουλόπουλου (Aptaliko.gr), ενώ την επιμέλεια είχε η Ηρώ Ρήγα. 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: ΧαρούλαΤσαλπαρά, Μαρία Ασημακοπούλου Ζεύκα, Κώστας Διαμαντόπουλος, Δροσιά Κακολύρη, Κανέλλα Πολιτοπούλου, Γιάννης Τουρής, Κωνσταντίνα Μπρη, Ελένη Τσαντίλη, Μαρισόφη Καλομοίρη, Πολυξένη Κωνσταντίνου, Σωκράτης Δημόπουλος,Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Αλέξανδρος Τόρης, Μαρία Παπαγεωργίου, Ειρήνη Παπαγεωργίου και Μαρία Ασμή.

Σάββατο 20 Ιουνίου 10:00μ.μ.

Djset – electronicadeeptechpartyμετονJohnnyKintzστοΜικρόΚαφέ στην πλατεία Δικαστηρίων.

Κυριακή 21 Ιουνίου

Σε εθνικό επίπεδο, 27 πόλεις από όλη την Ελλάδα διοργανώνουν συναυλίες που θα μεταδοθούν ζωντανά (περιλαμβανομένων και μαγνητοσκοπημένων εκδηλώσεων ειδικά για την περίσταση και από Πύργο και Κρέστενα) ενώ σε διεθνές επίπεδο, έπειτα από πρωτοβουλία του Ελληνικού δικτύου και σε συνεργασία με μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου, για πρώτη φορά, φέτος, 12 ευρωπαϊκές πόλεις (Αθήνα, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κρακοβία, Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Λιουμπλιάνα, Λισαβόνα, Πράγα και Σκόπια) ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις και παρουσιάζουν συναυλίες από αμφιθέατρα, ταράτσες, πάρκα και γέφυρες σε κάθε άκρη της Γηραιάς Ηπείρου!

Ένας μουσικός μαραθώνιος 10 ωρών που θα μεταδοθεί ζωντανά σε multicast ώστε να μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει από το κινητό στη θάλασσα, το laptop στη βεράντα ή και την τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού μέσω Youtube, γιατί η Μουσική βρίσκεται παντού και ακούγεται δυνατά!

Πρόγραμμα Αρχ. Ολυμπίας

(Διοργάνωση:CollectivaArtenativa&Πλανώδειο)

Η Αρχαία Ολυμπία εκπέμπει στους ρυθμούς της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για 4η συνεχή χρονιά, φέτος από το υπέροχο ZorbasCocktail&WineBar! Στα decks ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Πάνος Καραχάλιος μας απογειώνει με τις γκρουβάτες μουσικές επιλογές του Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιουνίου, από τις 9μ.μ.

 

Πρόγραμμα Κρέστενας

(Διοργάνωση:Κοινσεπ Πολιτισμός & Ευημερία)

Κυριακή 21 Ιουνίου

Συμμετοχή στο μουσικό μαραθώνιο με τους καλλιτέχνες: Βασιλική Χαριλάου, Στυλιανό Αλεξανδρόπουλο, Κατερίνα Μπράνου και ΦιλιώΚοπανιτσάνου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο