Ιουνίου 11, 2020

Εργασίες επισκευής και συντήρησης, ύψους 4,5 εκ. ευρώ σε οδικούς άξονες της Π.Ε. Ηλείας

Εργασίες επισκευής και συντήρησης ξεκινούν άμεσα σε πάνω από 60 σημεία στους οδικούς άξονες Μπαρακίτικα -Καλλιθέα – Ανδρίτσαινα, Περιβόλια.- Επ. Απόλλων – Ανδρίτσαινα και Περιβόλια - Πετράλωνα – Θολό, καθώς σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Οι παρεμβάσεις που θα εκτελεστούν είναι συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και αποτελούν υποέργο της εργολαβίας «Συντήρηση– Οδική Ασφάλεια επαρχιακού οδικού δικτύου Ηλείας».

Προτεραιότητα θα δοθεί στις εργασίες για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών του οδικού δικτύου, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και εργασίες άρσης επικινδυνότητας και αποκαταστάσεις βλαβών σε στηθαία ασφαλείας, πινακίδες κατακόρυφης σήμανσης κα.

Ειδικότερα, θα εκτελεστούν εργασίες:

  • Χωματουργικών, με καθαρισμούς επενδεδυμένων τάφρων, πρανών, ερεισμάτων.
  • Κοπής και του κλαδέματος σπάρτων και δέντρων που είτε εμποδίζουν την ορατότητα είτε την κυκλοφορία επί της οδού, άρση καταπτώσεων, κατασκευή επιχώσεων κλπ.
  • Τεχνικών έργων σε θέσεις βλαβών.
  • Οδοστρωσίας, με τοπικές εξυγιάνσεις οδοστρωμάτων.
  • Ασφαλτικών, με εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα, με απόξεση ασφαλτοοδοστρώματος, ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις σταθερού και μεταβλητού πάχους, ασφαλτικές στρώσεις κυκλοφορίας.
  • Σήμανσης και ασφάλειας, με εργασίες αντικατάστασης φθαρμένων στηθαίων, τοποθέτηση νέων στηθαίων, αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων γεφυρών, τοποθέτησης πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδικής σήμανσης, διαγράμμιση οδοστρώματος και τέλος
  • Οδοφωτισμού, με εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων φωτισμού οδικών έργων.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr