ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Παρουσία τεσσάρων Βουλευτών του Νομού Ηλείας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της πόλης (pics)

Με την παρουσία τεσσάρων από τους πέντε βουλευτές του Νομού Ηλείας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ιστορική Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας(Ζούρτσα), την περασμένη Κυριακή σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα και ο Πρόεδρος της Νίκος Κουτσόπουλος.

Διονυσία Αυγερινοπούλου(ΝΔ), Ανδρέας Νικολακόπουλος(ΝΔ), Διονύσιος Καλαματιανός(ΣΥΡΙΖΑ) και Μιχάλης Κατρίνης(ΚΙΝΑΛ) έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ενώ ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Τζαβάρας απουσίαζε λόγο υποχρεώσεων στην Αθήνα και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μίλτο Δημητρόπουλο.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν, Ο Δήμαρχος Ζαχάρως- Φιγαλείας Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αλτάνης, Βλάχος, Σκαλτσά, Καλογερόπουλος, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χρήστος Γιαννόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και των δυο παρατάξεων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κος Κόσσυφας, κος Γρηγορόπουλος και ο κος Μπάμης, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κος Δημητρόπουλος, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νίκος Κουτσόπουλος, Γιώργος Βλάχος και Ολυμπία Κατσάμπουλα, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Φώτης Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κος Μπαλαδήμας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κος Καράπαπας, Πρόεδροι Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαχάρως & Φιγαλείας, φορείς, σύλλογοι, σωματεία, ομάδες και αρκετοί πολίτες.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε αισιόδοξα πριν κόψει την πίτα με τη νέα χρονιά να είναι όλοι ενωμένοι για το καλύτερο του τόπου και την ανάπτυξη του. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Φασκομηλιάς π.Ευθύμιος ενώ η Τοπική Κοινότητα με εξαιρετική μέριμνα προσέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναψυκτικά και γλυκίσματα στο κοινό.

{gallery}pita_figalia_2020{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο