”Επεκτείνεται” το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας με προβολές σε Λυνίσταινα, Νέα Φιγαλεία και Πετράλωνα Ολυμπίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας (Σινεμά στις Πλατείες) θα φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ιστορική κωμόπολη της Νέας Φιγαλείας στην ορεινή Ολυμπία στις 11 Αυγούστου με την προβολή μιας πολυβραβευμένης σε διεθνές επίπεδο παιδικής ταινίας και αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες παιδιά από την περιοχή αλλά και ετεροδημότες μιας και η προβολή της θα γίνει στα πλαίσια του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου , μέρες που η πόλη θα έχει ήδη πολύ αυξημένο αριθμό επισκεπτών.

Το πρόγραμμα φέτος με πρωτοβουλία του ενημερωτικού φορέα #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 επεκτείνεται και θα δοθεί η δυνατότητα και σε κατοίκους ακόμα πιο ορεινών περιοχών να γνωρίσουν από κοντά το θεσμό και να απολαύσουν μια ταινία σα θερινό σινεμά στις πλατείες των χωριών τους. 

Έτσι, θα πραγματοποιηθούν ακόμα δυο προβολές σε χωριά της ορεινής Επαρχίας Ολυμπίας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας θα φιλοξενηθεί στις 27 Ιουλίου στα Πετράλωνα με προβολή ταινίας στη Πλατεία ”Αναστασίου Λώλου” ενώ στις 8 Αυγούστου θα είναι η σειρά της απομακρυσμένης αλλά αρχόντισσας Λυνίσταινας να φιλοξενήσει το θεσμό με μια πολυβραβευμένη ταινία που θα προβληθεί στη κεντρική πλατεία του χωριού.

Όλες οι προβολές είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα διοργανωθούν με την υποστήριξη φορέων της περιοχής, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους και παιδιά των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών να ενημερωθούν για τον υπέροχο αυτό θεσμό, ”Σινεμά στις Πλατείες” που προσφέρει κάθε χρόνο χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά και μεγάλους σε όλη την Ηλεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στον Δήμο Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος,...

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κίνηση στους δρόμους...

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Αργολίδα γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο