Ιανουαρίου 05, 2019

Ο Γιώργος Κοντογιάννης και πάλι υποψήφιος στην Ηλεία

Ο Γιώργος Κοντογιάννης ήταν Βουλευτής από το 2004 έως το 2015 και στην τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή ήταν υφυπουργός Εργασίας.

Γιώργος Κοντογιάννης: "Η κατάσταση στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντί να βελτιώνεται διαρκώς επιδεινώνεται. Τα πραγματικά μεγέθη της οικονομίας δεν δικαιολογούν την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να ανατρέψει τη δυσμενή για την Ελλάδα πραγματικότητα και να προχωρήσει στη μεγάλη αλλαγή, εκτός από «νέο αίμα», θέλει και πρόσωπα με κοινοβουλευτική εμπειρία".

Με τον Γιώργο Κοντογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεργάζεται χρόνια, τόσο στα κοινοβουλευτικά έδρανα, όσο και στη Νέα Δημοκρατία. Από τη στιγμή που ανέλαβε Πρόεδρος τον κάλεσε κοντά του (άλλωστε στο νομό Ηλείας ο Γιώργος Κοντογιάννης είχε δώσει αγώνα για την εκλογή του) και τον εμπιστεύθηκε ως σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ολόκληρης της Ελλάδος. Προφανώς θέλοντας να συνεχίσει την συνεργασία αυτή και μετά την εκλογή του ως πρωθυπουργός, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στον Γιώργο Κοντογιάννη να κατέβει και πάλι υποψήφιος στην Ηλεία.
Ο πρώην υφυπουργός συνεκτιμώντας τα δεδομένα, αλλά κυρίως ικανοποιώντας την επιθυμία του προέδρου του κόμματος, είπε το μεγάλο «ναι», το οποίο επισφραγίσθηκε με μια φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της ΝΔ, το δένδρο των ευχών του κόμματος. 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr