Κλειστό γυμναστήριο στον Πύργο έγινε… κολυμβητήριο από τη βροχή κατά τη διάρκεια αγώνα (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εικόνες ντροπής από έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις – Τα νερά σχημάτιζαν καταρράκτες και έπεφταν πάνω στο παρκέ και σε εκτεθειμένα καλώδια

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες που μεταδίδει το ilialive.gr από το κλειστό γυμναστήριο Πύργου, το οποίο μετατράπηκε σε… κολυμβητήριο το απόγευμα του Σαββάτου όταν πλημμύρισε κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το απόγευμα του Σαββάτου, στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ εφήβων ανάμεσα στη ΓΕΠ και την ΑΕ Βαρθολομιού, ξέσπασε καταιγίδα. Από πολλά σημεία της οροφής άρχισε να περνά το νερό με ορμή και να πέφτει στο παρκέ, σχηματίζοντας καταρράκτες κα καταστρέφοντάς το.

Το αν υπήρχε οροφή ή όχι ήταν το ίδιο και το αυτό, αφού όλο το νερό της βροχής κατέληγε στο χώρο του κεντρικού γηπέδου.

Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος, από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα με τα παιδιά που αγωνίζονταν εκεί σε επίσημο παιχνίδι, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή την ώρα την στατική επάρκεια της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος κόστισε εκατομμύρια για να κατασκευαστεί. Σύμφωνα με το ilialive, το πρόβλημα με την στέγη και την εισρροή νερού είναι γνωστό στη δημοτική αρχή από το 2014.

«Αντί να επισκευαστεί η στέγη επιχειρήθηκε να κλείσει το γυμναστήριο και να απαγορευτεί η χρήση. Πέρασαν τέσσερα χρόνια, η θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής φτάνει στο τέλος της και το κλειστό γυμναστήριο είναι σε χειρότερη κατάσταση και αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσει για την ασφάλεια των αθλούμενων. Ιδιαίτερα όταν σε αυτό το χώρο καθημερινά βρίσκονται εκατοντάδες μικρά παιδιά», επισημαίνει το site.

Στο Κλειστό του Πύργου – όπου η χωρητικότητα μπορεί να ξεπεράσει τις 3000 άτομα εφόσον αναπτυχθούν και πτυσσόμενες κερκίδες (επίσημη χωρητικότητα 2.700 άτομα) έχουν διεξαχθεί επίσημοι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών μπάσκετ.

Έχει επίσης φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες σημαντικές διοργανώσεις:
– Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ το 1998,
– Αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2003,
– Αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Παίδων (U16) 2004,
– Την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Εφήβων (U18) 2008 (όπου η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό),
Το All-Star Game του 2011.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο