Ιουλίου 16, 2018

6ο Port Festival στο άλσος Κατακόλου (πρόγραμμα)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 6ου Port Festival -Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29, 30 & 31 Ιουλίου, στο άλσος Κατακόλου

 

Δυο εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του μουσικού φεστιβάλ του Κατακόλου και οι διοργανωτές προετοιμάζονται πυρετωδώς. Το Port festival, που μετρά την 7η χρονιά διεξαγωγής, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και πολύς κόσμος κι από περιοχές πέρα από την Ηλεία το περιμένουν με ανυπομονησία.

Το εναλλακτικό φεστιβάλ τέχνης κι αλληλεγγύης ξαναγίνεται τριήμερο και στη φετινή διοργάνωση γίνεται προσπάθεια αναβάθμισής του. Έτσι λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 & 31 Ιουλίου, στο άλσος Κατακόλου, με ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα και άκρως ενδιαφέρουσες δράσεις από τις ομάδες και τους συλλόγους που συμμετέχουν. Όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη, αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των 4 Λυκείων του Πύργου, ενώ φέτος εγκαινιάζεται η συνεργασία του φεστιβάλ με Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα φετινά σχήματα έρχονται από Αθήνα, Πάτρα και φυσικά από τον Πύργο, μιας και οι διοργανωτές επιθυμούν να αναδεικνύουν τους μουσικούς της περιοχής. Τα μουσικά είδη ποικίλα: Reggae, Ska, Punk, Rock, Stoner, Jazz, Έντεχνο και Λαϊκό. Κορυφαίο όνομα οι «Planet of Zeus», οι οποίοι άρτι αφιχθέντες από την νέα ευρωπαική περιοδεία τους, θα δώσουν ένα full show για το κοινό που θα παραβρεθεί να τους απολαύσει.

Για την διεξαγωγή του φεστιβάλ, οι εθελοντές έχουν αναλάβει εξολοκλήρου την διοργάνωσή του μαζί με το «Πλανώδειο» (διοργάνωση εκδηλώσεων-μουσικά είδη & όργανα), το νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο «Collectiva Artenativa» καθώς και τους «ΗλειοΤέχνες».

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν στο Κατάκολο τις μέρες που διεξήχθη το φεστιβάλ περί τους 3.000 επισκέπτες ανά ημέρα. Δε χωρά αμφιβολία ότι το Port Festival, πέρα από την στήριξη που προσφέρει σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, συμβάλλει στην τοπική προβολή και ανάπτυξη.

Στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook (portfestivalkatakolo) θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα
Κυριακή 29 Ιουλίου

Les SkartOi
Junkheart
ΦΑΚΑΔευτέρα 30 Ιουλίου
Dava Duri
Harmic
G.A.Elcaravan TrioΤρίτη 31 Ιουλίου
Planet of Zeus
Perfect Mess
Amber Dogs

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr