Θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στο κεντρικό δρόμο ζητάει η Τοπική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Φιγαλείας αποφάσισε να ζητήσει από το Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας την καταγραφή Θέσης Στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της Κεντρικής Οδού στη Νέα Φιγαλεία.

 Η καταγραφή θέσης θα αφορά αποκλειστικά οχήματα που φέρουν την ευρωπαική κάρτα στάθμευσης ΑΜΕΑ με το ειδικό σήμα.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Φιγαλείας, Ολυμπία Κατσάμπουλα στο #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24:

” Είναι αρχή μας και υποχρέωσή μας σαν πολίτες, να στεκόμαστε στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που το έχει ανάγκη. Η Νέα Φιγαλεία αποτελεί καθημερινά και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πέρασμα για χιλιάδες οχήματα και επαγγελματικά και ιδιωτικά, αφού ο οδικός μας άξονας καταλήγει στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, τη Νέδα, την Αρχαία Φιγαλεία, την Ανδρίτσαινα κ.α. Πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα σε κάθε άτομο ΑΜΕΑ που έρχεται και θέλει να γνωρίσει την περιοχή, είτε να σταματήσει προσωρινά για να επισκεφθεί την τοπική αγορά, είτε να φωτογραφίσει διάφορα σημεία, να μπορεί ελεύθερα να σταματήσει χωρίς να ψάχνει που θα υπάρχει ελεύθερη θέση. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε θέση αποκλειστικά για ΑΜΕΑ και ελπίζουμε ο δήμος να γνωμοδοτήσει σύντομα και θετικά ως προς την κατασκευή της.”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο