Μαρτίου 04, 2018

Eνημερωτικές εκδηλώσεις στα δημοτικά σχολεία Ανδρίτσαινας και Λεύκης

Υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ενημερωτικές εκδηλώσεις στα δημοτικά σχολεία Ανδρίτσαινας και Λεύκης | Με τη στήριξη του Πελοποννησιακού Πρακτορείου Ειδήσεων


Σας ενημερώνουμε ότι από τις 6 έως 8 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις, από αστυνομικούς, του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σε σχολικές μονάδες της Επαρχίας Ολυμπίας στο Νομό Ηλείας σχετικά με την οδική ασφάλεια και οδική συμπεριφορά των παιδιών.
Οι δράσεις θα λάβουν χώρα σε σχολικές μονάδες ορεινές και με μικρό αριθμό μαθητών σε περιοχές που είχαν πληγεί από τις πυρκαγιές του 2007.
Πιο συγκεκριμένα στα:
1.Δημοτικό Σχολείο Λεύκης Ολυμπίας
2.Δημοτικό Σχολείο Ανδρίτσαινας Ολυμπίας
Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η στήριξη των σχολικών μονάδων από την Ελληνική Αστυνομία μέσω ενημερωτικών δράσεων οι οποίες θα φέρουν χαμόγελα σε μαθητές που μέχρι σήμερα δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αστυνομικά οχήματα και αστυνόμους.
Μέσω των ενημερωτικών έντυπων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του φορέα ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ως αναμνηστικά, φυλλάδια με δράσεις και ζωγραφιές άλλων μαθητών ανά την επικράτεια από τις εκθέσεις ζωγραφικής που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες πόλεις.
Η δράση πραγματοποιείται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Συμμαχία για την Ελλάδα, με την ευγενική υποστήριξη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 του Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων- pna.gr και των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr