Μαρτίου 01, 2018

Παρ' ολίγον τραγωδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας | Πέρασε πάνω από δρόμο που είχε δημιουργηθεί υπόγεια τάφρος(pics)

Άγιο είχε όπως αποδείχθηκε ο οδηγός και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Ηλείας στο πρωινό δρομολόγιο Πύργος - Νέα Φιγαλεία αφού το λεωφορείο με κατεύθυνση προς Νέα Φιγαλεία απέφυγε τον κίνδυνο για λίγα εκατοστά να ντελαπάρει και να ανατραπεί μέσα σε ποταμό καθώς πάτησε πάνω σε σημείο της ΕΠ.ΟΔ Θολού - Νέας Φιγαλείας όπου υπήρχε εσωτερική καθίζηση και είχε δημιουργηθεί τάφρος.

 Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαμε δυσάρεστες συνέπειες καθώς το βάθος του ποταμού άγγιζε εκείνη την ώρα το 1μ. Λίγη ώρα αφού το ΚΤΕΛ γεμάτο μαθητές και επιβάτες ξαναπέρασε από το σημείο με προορισμό τη Ζαχάρω, ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί και να εμφανίζεται η τάφρος γεμάτη νερό από τον διπλανό ποταμό.
Το πρόβλημα διαπίστωσαν οι Εθελοντές Πολτικής Προστασίας Φιγαλείας και αμέσως ενημέρωσαν την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία της Π.Ε Ηλείας αλλά και την Τροχαία. Στο σημείο έφθασε άμεσα ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Προστασίας Ηλείας Κώστας Μητρόπουλος (όπου και έδωσε αμέσως εντολή να κινηθούν προς το σημείο μηχανήματα έργων και φορτηγά με σκοπό να κλείσει η τάφρος και να μην αποκοπεί η κυκλοφορία), μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και αστυνομικό Κώστα Καψή αλλά και τον Πρόεδρο του Δ.Δ Λεπρέου Παναγιώτη Νεοφώτιστο. Για λίγες ώρες υπήρξε ανά διαστήματα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για λόγος ασφαλείας.

Thanos Xouliaras#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr