Φεβρουαρίου 26, 2018

Η φύση εκδικείται - Διαλύεται ο νέος δρόμος προς τον οικισμό από τη Γέφυρα Μαυρονικόλα (pics)

Η φύση εκδικείται | Διαλύεται ο νέος δρόμος προς τον οικισμό από τη Γέφυρα Μαυρονικόλα(ΦΩΤΟ)

Πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζει ο νέος δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε πριν 3 χρόνια από τη Γέφυρα Μαυρονικόλα στο Δ.Δ Λεπρέου προς τον Οικισμό του Μαυρονικόλα και τους Άνω Ταξιάρχες. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 καταγράφηκε η καθίζηση του νέου δρόμου σε κεντρικό σημείο του κάτι που είχε συμβεί το 2017 μετά από κακοκαιρία στη περιοχή.

Πλέον, εν έτη 2018 ο δρόμος βρίσκεται σε πολλά σημεία του ''κατεστραμμένος'' το οδόστρωμα έχει υποστεί φθορές ενώ πριν λίγες μέρες μετά από κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή διαπιστώθηκαν μεγάλες κατολισθήσεις και καθιζήσεις κατά μήκος του δρόμου οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατάρρευσης μεγάλου τμήματος του.

Ωστόσο για να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις αυτή την εποχή είναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο για τα μηχανήματα έργων να πλησιάσουν τα ευπαθή σημεία και θα πρέπει οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες αφού πραγματοποιήσουν αυτοψία στο δρόμο να τοποθετήσουν πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας με γνώμονα την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr