Παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ηλείας σε σημεία όπου υπήρχαν προβλήματα (pics)

Ιανουαρίου 10, 2018
Σε άμεσες παρεμβάσεις στον οδικό άξονα που οδηγεί από τη Νέα Φιγαλεία στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα προχώρησε αυτές τις μέρες η Πολιτική Προστασία της Π.Ε Ηλείας με μηχανήματα έργων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ηλείας Κώστα Μητρόπουλου.

 Οι παρεμβάσεις μετά από καταγραφές των προβλημάτων από πολίτες καθώς και τη Δ.Ε Φιγαλείας ήταν άμεσες και αφορούσαν πτώσεις από πέτρες και ξύλα σε μεγάλο μήκος του δρόμου.

Τα κυριότερα προβλήματα υπήρχαν στο τμήμα Πετράλωνα - Περιβόλια όπου σε πολλά σημεία υπήρχαν πέτρες στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας(καθόδου) να είναι κλειστό δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων μεταφοράς ελαιοκάρπου από την Ανδρίτσαινα και πολλά ορεινά χωριά προς τις μονάδες παραγωγής της Νέας Φιγαλείας αφού αυτή την περίοδο η παραγωγή ελαιόλαδου είναι στο ζενίθ και πρέπει να προστατευτεί καθώς αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ανάπτυξης της Π.Δ.Ε.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Κώστας Μητρόπουλος καθώς και ο Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας Θάνος Χουλιάρας με σκοπό μέσα από συνεργασία να καταγράψουν όλα τα υπάρχοντα προβλήματα και να καθαρίσουν μαζί με τα μηχανήματα τα τμήματα του δρόμου που παρουσίαζαν προβλήματα.

Ο κος Μητρόπουλος σε δηλώσεις στο Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε:
'' Κατανοούμε πως είναι Χειμώνας και υπάρχουν προβλήματα. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα μόνο στα ορεινά της Ανδρίτσαινας, της Φιγαλείας ή της Λαμπείας αλλά και στα πεδινά όπως στο Γιαννιτσοχώρι με πλημμηρικά φαινόμενα, στην Αρχαία Ολυμπία με κατολισθήσεις και σε άλλα σημεία. Προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό του πολίτη σε κάθε μέρος , ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό για να μπορέσουμε όσο περνά από το χέρι μας να δώσουμε λύση και να αποκαταστήσουμε το όποιο πρόβλημα. Οι πολίτες γνωρίζουν τη δράση μας, μας ενημερώνουν συνέχεια για τα προβλήματα, τα τηλέφωνά μας χτυπούν συνέχεια, είμαστε πάντα δίπλα τους και θα συνεχίζουμε ''

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia