Οκτωβρίου 23, 2017

Τοποθέτηση Μετεωρολογικού Σταθμού στη πόλη της Νέας Φιγαλείας Ολυμπίας

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες πως προωθείται η τοποθέτηση και εγκατάσταση νέου μετεωρολογικού σταθμού στη Νέα Φιγαλεία με σκοπό την άμεση ενημέρωση όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε Φιγαλείας αλλά κυρίως των αγροτών - γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής για τις καιρικές συνθήκες αφού στη περιοχή παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγο της μορφολογίας του εδάφους.

Ο σταθμός μετά την εγκατάσταση του θα τεθεί υπό την εποπτεία επιστημόνων καθώς και των Μετεωρολογικών Υπηρεσιών Ελλάδος και Ευρώπης όπως και οποιουδήποτε άλλου φορέα σχετικά με τον καιρό και τη καταγραφή δεδομένων.

Καλούμε όσους επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά στην αγορά του, να βοηθήσουν με μια κατάθεση οποιουδήποτε ποσού επιθυμούν. Δε δεσμεύουμε κανέναν να βοηθήσει στην αγορά του παρά μόνο όσους επιθυμούν και θέλουν να συνδράμουν οικονομικά, αφού πρόκειται για το κοινό καλό της περιοχής.

Στον παρακάτω λογαριασμό θα μπορεί να καταθέτει όποιος θέλει και μπορεί όποιο ποσό επιθυμεί με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα αγοράς του Μετεωρολογικού Σταθμού από την Αμερική. Τονίζουμε και πάλι πως μπορεί να βοηθήσει όποιος θέλει και μπορεί, δεν υποχρεώνουμε κανέναν.

Αριθμός Λογαριασμού - Τράπεζας Πειραιώς:
6325-141139-931
Αιτιολογία: ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr