Η γιορτή κατέληξε σε τραγωδία στην Ωλένα: Χορευτής έπεσε νεκρός μετά την εμφάνισή του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγική κατάληξη είχε η 8η Γιορτή Τρύγου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος “Ωλένη” στην Ώλενα της Ηλείας.

Ένας 65χρονος χορευτής που συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες με χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας πέθανε λίγο μετά την παρουσίαση του χορευτικού τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το δρώμενο που είχε ετοιμάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και είχε ξεκινήσει η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα συγκροτήματα και τους συλλόγους που συμμετείχαν στην Γιορτή Τρύγου.

Μόλις ολοκλήρωσε την παρουσία της η χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας οι χορευτές της τραβήχτηκαν στην άκρη της πλατείας και ξεκίνησε η επόμενη ομάδα. Ένας ηλικιωμένος της ομάδας από την Αμαλιάδα, ηλικίας 65 ετών κατέρρευσε. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ η μουσική και οι χοροί διακόπηκαν.

Με αγωνία συμμετέχοντες στα δρώμενα και θεατές, παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που έκαναν άνθρωποι με γνώσεις στην παροχή πρώτων βοηθειών, να κρατήσουν ζωντανό τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο από το νοσοκομείο του Πύργου, το οποίο και λόγο της απόστασης από την ηλειακή πρωτεύουσα στην Ώλενα, δεν ήταν εφικτό να φτάσει άμεσα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον ηλικιωμένο συνεχίζοντας την προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Όμως είχε καταλήξει και οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό του.

news247.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο