Δυναμικό παρών στο «Let's Do It Greece 2017»  - Επίσκεψη της συντονιστικής επιτροπής στη Νέα Φιγαλεία σε εξαιρετικό κλίμα - Ο Ξενώνας Ιλάκια δυναμικός υποστηρικτής
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Νέα Φιγαλεία και τις ομορφιές της, είχε η συντονιστική επιτροπή της Πανελλαδικής Εκστρατείας Δράσεων Εθελοντισμού «Let's Do It Greece», μετά από πρόσκληση της προέδρου της Τ.Κ Ολυμπίας Κατσάμπουλα με σκοπό την τουριστική προβολή της Νέας Φιγαλείας, καθώς η κωμόπολη συμμετέχει για 2η συνεχόμενη φορά στις Πανελλαδικές Εθελοντικές Δράσεις που θα λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα στις 2 Απριλίου 2017.
figalia1
Αρωγός ο εντυπωσιακός Ξενώνας 'Ιλάκια' ο οποίος φιλοξένησε τα μέλη της επιτροπής κατά την παραμονή τους στην ιστορική Ζούρτσα. Στα πλαίσια της επίσκεψης τους, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της κωμόπολης, είδαν το σύμβολο-σήμα κατατεθέν της Νέας Φιγαλείας τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ ξεχωριστής σημασίας ήταν η επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ζούρτσας ή Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου(Παναγία Λιγοβαίς) όπου και εντυπωσιάστηκαν από την επιβλητικότητα του αρχαιότερου βυζαντινού μνημείου στην Ηλεία και ενός εκ των αρχαιότερων στην Ελλάδα.
figalia2
Επίσης είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τοπικά εδέσματα και γλυκά όπως και ντόπιο κρασί ενώ περπάτησαν και σε σοκάκια της περιοχής. Τέλος, στο Δημαρχείο Φιγαλείας με πρωτοβουλία της προέδρου του Δ.Δ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με καλεσμένους όλους τους φορείς της περιοχής και εκπρόσώπο του δήμου. Συζητήθηκαν οι τομείς των δράσεων καθώς και ο σχεδιασμός αυτών στη Νέα Φιγαλεία, στις 2 Απριλίου.
Θερμές Ευχαριστίες από την πρόεδρο Ολυμπία Κατσάμπουλα στον Ξενώνα Ιλάκια για την άψογη φιλοξενία των μελών της επιτροπής!

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia