Αποθεώθηκε το εκρηκτικό δίδυμο Βανδή – Θεοφάνους στην Ολυμπία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας συνεχίζει πολύ δυναμικά να χαρίζει εντυπωσιακές βραδιές, που όλοι έχουν ανάγκη έπειτα από δύο χρόνια δυσκολιών.

[iframe width=”1230″ height=”692″ src=”https://www.youtube.com/embed/hQm8kXhrDFY” title=”Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Θεοφάνους στην Αρχαία Ολυμπία” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 Ανάλογη ήταν η συναυλία-υπερπαραγωγή της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους από τα Αθηναϊκά Θέατρα, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της περιοχής μας την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα). 

Η ανεπανάληπτη Δέσποινα Βανδή έκλεψε την παράσταση, μαζί με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους να την συνοδεύει στο μουσικό ταξίδι «Ένα καλοκαίρι διαδρομή» με αγαπημένες μελωδίες. Ένα μουσικό πάντρεμα το οποίο ανέδειξε τον έναν καλλιτέχνη μέσα από τον άλλον, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε! 

Το πλήθος ξεσηκώθηκε με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, το κέφι της και το φλογερό της ταπεραμέντο. Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με την ίδια να ερμηνεύει κομμάτια από την δική της δισκογραφία και όχι μόνο. Το πλήθος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό, πλησιάζοντας τη σκηνή, χόρεψε και τραγούδησε μαζί της στίχους γνωστούς, στίχους με νόημα και πολύ συναίσθημα. Μπαλάντες,  χορευτικά τραγούδια, αγαπημένα λαϊκά άσματα… τα πάντα είχε το ρεπερτόριο! Η Δέσποινα ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τους θαυμαστές της, που εκδήλωναν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία, κάνοντας αφιερώσεις και χιούμορ μαζί τους. 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους, ερμηνευτής πιάνου υψηλής δεξιοτεχνίας, έπαιξε μαγικές μουσικές συνθέσεις σε μια πιο λαϊκή νότα, συνοδεύοντας την Δέσποινα σε μελωδικά μονοπάτια όμορφα και συγκινητικά, με παλιά και καινούρια τραγούδια. Η χημεία τους τρομερή και προφανώς κατάφεραν να συνεπάρουν το πλήθος. 

Θαυμάσιοι, επίσης, μαζί τους επί σκηνής η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής, που με τις υπέροχες φωνές τους άφησαν την δική τους πινελιά στην εντυπωσιακή αυτή βραδιά!

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο ζεστό και συγκινητικό στο σημείο όπου ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε την όμορφη έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την Δέσποινα μαζί με τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ Αρχ. Ολυμπίας. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν μαζί τους επί σκηνής το «Σ’ αγαπώ» και το πόσο αγαπήθηκαν το απέδειξε το χειροκρότημα του κοινού! 

Η πρωτοβουλία του εγχειρήματος ανήκε στον ίδιο τον κ. Θεοφάνους και στην Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και υπεύθυνης λειτουργίας του ΚΔΑΠ Αρχ. Ολυμπίας, Ρόη Αντωνοπούλου η οποία πρότεινε τη συνεργασία αυτή. Υπεύθυνη για την μουσική διδασκαλία των παιδιών ήταν η μουσικός, Σοφία Ψαρρά, η οποία υπερέβαλε εαυτόν και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε εντατικές πρόβες με τα παιδιά για να προκύψει το γλυκύτατο αυτό αποτέλεσμα. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο