Το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανάσα» πολιτισμού με αξιόλογες και δημοφιλείς εκδηλώσεις το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας 2022.

Μετά από δύο δύσκολα καλοκαίρια, με την πανδημία αλλά και τις πυρκαγιές να αλλάζουν τα δεδομένα και στον πολιτισμό, το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας έρχεται φέτος να δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας και ανάτασης.

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια, για ένα Φεστιβάλ αντάξιο του κύρους της Αρχαίας Ολυμπίας, συνεχίζεται, αναφέρει ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Στο φετινό πρόγραμμα έχουμε αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, που προσθέτουν αξία στο θεσμό και ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός μεγάλου ακροατηρίου. Η επιλογή μας να ξεκινήσουμε με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs, δείχνει τον προσανατολισμό μας για εκδηλώσεις διεθνούς επιπέδου. Πιστεύουμε ότι η Ολυμπία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, με χαρακτήρα και ταυτότητα. Με τη συμβολή των συνεργατών μας στο Φεστιβάλ θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι σύντομα ο σημαντικός αυτός πολιτιστικός θεσμός θα ανοίξει τα φτερά του για μεγαλύτερους στόχους».

Georgiopoulos dimarxos

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (ΚΕΔΑΟ), Ρόη Αντωνοπούλου δήλωσε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε το πλούσιο και ιδιαίτερα δημοφιλές φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 εκδηλώσεις και ένα ειδικό project με 2 μεγάλα live «αγκαλιάζοντας» ένα μεγαλύτερο κοινό, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του κόσμου να ψυχαγωγηθεί και να διασκεδάσει μετά την πανδημία και τις κάθε είδους δυσκολίες στην καθημερινότητά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα φεστιβάλ πρέπει να είναι ανοιχτό, να ακουμπά στην κοινωνία, εκφράζοντας ευρύτερες τάσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

Διατηρούμε ασφαλώς τον πρωτοποριακό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, με έμφαση στην υψηλή τέχνη και την ποιότητα, καθότι αυτός είναι ένας κεντρικός στόχος που υπηρετήσαμε και τα προηγούμενα δύο χρόνια και εκφράζεται μέσα από μια πλειάδα θεατρικών, μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων που διοργανώνουμε κατά μόνας ή συνδιοργανώνουμε αφενός με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού αφετέρου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θα ήθελα να σταθώ στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ μας και φέτος, μιας και πέρυσι ο Δήμος μας ήταν αυτός που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου και εξαιτίας αυτού γίναμε δέκτες της τεράστιας αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς του κόσμου προς τους ανθρώπων των χωριών μας που είχαν ανάγκη. Γι’ αυτό κι εμείς φέτος, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης, ως αντίδωρο στη στήριξη που λάβαμε, αποφασίσαμε σε δύο από τις παραστάσεις μας με ελεύθερη είσοδο, αντί εισιτηρίου, να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να ενισχύσουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Κοινωνική Κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι φιλοδοξία του φετινού Φεστιβάλ, είναι παρά τις όποιες δυσκολίες, να προσέλθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο θέατρο. Θέλουμε ένα Θέατρο, ανοιχτό, γεμάτο, ζωντανό!»

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ 

ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2022

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

COLORADO SPRINGS YOUTH SYMPHONY CSYSA

Με επικεφαλής τον ιδρυτή και μαέστρο της Gary Nicholson, η 60μελής Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Colorado Springs ερμηνεύει έργα των Rossini, Mendelssohn, Williams, Χατζόπουλου, κά.

Είσοδος ελεύθερη – Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο αδελφοποίησης του Colorado Springs με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας από το 2014

Κυριακή 17 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30 

«100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ 1922 – 2022»

Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση με τη μουσική παράσταση των Γρηγόρη & Άννας Μπιθικώτση

Ο  Γρηγόρης (ο νεότερος), αποδίδει τις μεγάλες επιτυχίες του «Σερ Μπίθι», πλαισιωμένος από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μπιθικώτση» και με τη συντροφιά διακεκριμένων ερμηνευτών, ενώ ανάμεσα στα τραγούδια, παρεμβάλλονται οι λυρικές αφηγήσεις της Άννας, που ταξιδεύουν το κοινό στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και του έργου του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή. Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα προβάλλεται στη σκηνή σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το αρχείο των Γρηγόρη και Άννας Μπιθικώτση.

*Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δευτέρα 18 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

50 χρόνια Θέατρο Στοά – Ο Μποστ δια χειρός Θανάση Παπαγεωργίου

«ΑΚΟΥΩ ΗΧΟΝ ΚΩΔΩΝΟΣ»

akouo ixon kodonos0

Με μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ – θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα –  που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσει το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του. 15 ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη…

Παρασκευή 22 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

«ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα

Η θεατρική εταιρεία Μυθωδία  παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό έργο, το «Ματωμένο Γάμο» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και πρωτότυπη μουσική Αλκίνοου Ιωαννίδη με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου! Τον κεντρικό ρόλο της μάνας ενσαρκώνει η εξαίρετη Μαρία Τζομπανάκη. Ένα έργο – πρόκληση με έναν θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς-μουσικούς. Η μουσική θα παίζεται ζωντανά από τους ηθοποιούς.

Τετάρτη 27 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ 

«Πέρα ως πέρα στη γη της Ιωνίας 

δοξαστικό αχολογάει τροπάρι…»

Με μια παράσταση – αφιέρωμα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Λύκειον των Ελληνίδων Πύργου τιμούν την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Μια μουσική περιπλάνηση με τραγούδια, χορούς, ήχους και εικόνες από την Οδύσσεια όχι μόνο των Μικρασιατών αλλά όλων των προσφύγων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια και αναφορές σε συνθέτες όπως: Σαββόπουλος, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Τσιτσάνης, Καλδάρας, Λοΐζος, Θαλασσινός και Ξαρχάκος. Τη μουσική επιμέλεια έχει κάνει ο Θωμάς Κωνσταντίνου και ερμηνεύουν μαζί του ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Χαρούλα Τσαλπαρά καθώς και ένα εξαιρετικό μουσικό επιτελείο. Στην παράσταση συμπράττει το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου. 

*Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δευτέρα 1 Αυγούστου / πολλαπλοί χώροι – παράσταση στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

OLYMPIC DANCE FESTIVAL

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Το Olympic Dance Festival είναι ένα πανελλήνιο μονοήμερο φεστιβάλ χορού το οποίο περιλαμβάνει παράσταση χορού, σεμινάρια, δράσεις, ομιλίες, latin party και showcases. Σχολές χορού και ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Πάτρα, Πύργο, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, Αμαλιάδα, Γαστούνη και Ζαχάρω θα δώσουν το «παρών», ενώ συμμετέχουν ο τραγουδιστής Νεκτάριος Βασιλείου (mr.Bachata), ο μαέστρος Αστέρης Τσαλίκης και ο γνωστός χορογράφος Ερρικ Νούρ.

 

* Με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Τρίτη 2 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

«ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη

Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών που το καθιστά σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, σε διασκευή για παιδιά και εφήβους από την ομάδα The Young Quill και σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου. Η «Ειρήνη» είναι ένα έργο που αποτελεί ύμνο στην ομόνοια, την αγάπη και τον αλτρουισμό.  Παρουσιάζεται σαν ένα σύγχρονο παραμύθι, απόλυτα συνδεδεμένο με το σήμερα των παιδιών και των εφήβων, τα social media, τα videogames, την kpop κ.α. που περιθωριοποιεί τη βία, την επιθετικότητα και το μίσος. 

Παρασκευή 5 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

«ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μετάφραση Κ.Χ. Μύρη (Κ. Γεωργουσόπουλου), πρωτότυπη μουσική –σύνθεση Φοίβου Δεληβοριά

thesmoforiazouses

Ένα από τα τρία έργα γυναικών του ποιητή, μαζί με τις Εκκλησιάζουσες και τη Λυσιστράτη. Μία προσπάθεια του Αριστοφάνη να παρωδήσει τον μεγάλο Ευριπίδη, με βάση την συμπεριφορά των Αθηναίων γυναικών στην διάρκεια μιας μεγάλης μυστικιστικής γιορτής αποκλειστικά γυναικείας, τα Θεσμοφόρια. Κατάθεση πολιτική και άκρως κωμική ταυτόχρονα. Ο Αριστοφανικός λόγος, πάντα επίκαιρος και ηθογραφικός, μας θυμίζει ότι, ενώ έχουμε προοδεύσει σε διάφορους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, ως κοινωνικά και πολιτικά όντα υστερούμε ακόμα και σήμερα και αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας στο σημαντικό κείμενο του. 

Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Αυγούστου / Αρχαιολογικός χώρος – Αρχαίο Γυμνάσιο/ 21:30

«ΜΟΥBΑDΕΛΕ ΟΛΑΤΖΑΚ» / «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ»

Ένα ρέκβιεμ για τη Μικρασία με αφηγητές, μετζοσοπράνο και λαϊκό τραγουδιστή

Αναδυόμενες από τον ζόφο της ιστορίας, λάμνοντας στον χρόνο γυναίκες διαφορετικής ηλικίας και καταγωγής συναντούνται εδώ και τώρα. Ολυμπία! Καλοκαίρι του 2022! Διαλογικά «επεισόδια» δραματοποιούν τη φρίκη του πολέμου, την Ανταλλαγή των πληθυσμών, την κατάρρευση της Μεγάλης Ιδέας. Οι περφόρμερς, ανώνυμα μέλη όλοι τους ενός τραγικού χορού, που θα ενώσουν τις φωνές τους στα εμβόλιμα τραγούδια, τους κωμούς και τις μονωδίες, αναδεικνύουν τη θεατρικότητα της «μαρτυρικής» αφήγησης προκαλώντας τη συγκινησιακή διέγερση του θεατή που αντικρίζει κατάματα τη βία της Ιστορίας. Η προσφυγική αφήγηση αποδομείται και ενσωματώνεται σε ένα ιστορικό δράμα δωματίου που άλλοτε μοιάζει με αρχαία τραγωδία και άλλοτε με μουσικό Ρέκβιεμ. 

*Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 2022, του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.  

Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Αυγούστου / Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας / 21:30

Apotypoma

Μια χοροθεατρική παράσταση της ομάδας free fall με χορογράφο την Χριστίνα Μερτζάνη, με μουσική σύνθεση που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την παρουσίαση της παραγωγής, με θέμα την διαφορετικότητα. ‘Εξι χορευτές καλούνται επί σκηνής να αναμετρηθούν με ένα έντονα κινητικό υλικό σε συνδυασμό με θεατρικά στοιχεία ανακαλύπτοντας πτυχές της διαφορετικότητάς τους και ξεπερνώντας τα όριά τους. Εμπνευσμένοι από την μικρασιατική καταστροφή και τις αλλαγές που επέφερε στην Ελληνική επικράτεια με την μεταφορά των πληθυσμών, θέλουμε να δημιουργήσαμε ένα έργο χορού και μουσικής που διαπραγματεύεται τις εννοιολογικές διαστάσεις του ξεριζωμού, της αποδοχής, της ενσωμάτωσης και κατ’ επέκταση του σεβασμού της διαφορετικότητας.

*Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 2022, του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.  

Πέμπτη 11 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

ΗΛΕΚΤΡΑ, του Ευριπίδη

ilektra 816x465px

Την ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη παρουσιάζουν οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Στον ρόλο του Παιδαγωγού ο Γιώργος Κωνσταντίνου.  Μια noir εκδοχή του μύθου, μια τραγωδία εκδίκησης αλλά ταυτόχρονα ένα έργο βαθιά, συγκλονιστικά ανθρώπινο. 

Παρασκευή 12 Αυγούστου / Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας

(Σύγγρειον) / 21:30

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ

Η Ορχήστρα Τα Χρώματα της Ήλιδας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε παλαιότερες παραστάσεις τους, δίνοντας έμφαση στον έντονο παλμό και διάθεση να διασκευάσουν μελωδίες του Σαββόπουλου, του Βαρδή και των Τερμιτών, αλλά και του Τσιτσάνη, του Πλέσσα και του Χατζιδάκι με μια λίγο διαφορετική προσέγγιση. Το πρόγραμμα επιμελείται ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Γκιντζίρης, ενώ θα ντύσει με τη φωνή της όλη τη βραδιά η Χαρά Σκουλαρίκου.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

22 Αυγούστου / Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο / 10:30-12:30

ΓΙΝΕ Ο ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΟΥ!

Με όχημα το θέατρο, τις τεχνικές του κινηματογράφου και του animation και φυσικά την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, έφηβοι και ενήλικες δημιούργησαν έναν παιχνιδιάρικο ψηφιακό οδηγό ξενάγησης για τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω εφαρμογής (application) για κινητά τηλέφωνα, που απευθύνεται σε εφήβους. Ο σχεδιαστής της εφαρμογής Βασίλης Λίβανος θα μας κάνει μια επιτόπου ξενάγηση-παρουσίασή της στον αρχαιολογικό χώρο.

*Το πρόγραμμα υλοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (ΚΕΔΑΟ) και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας (Ζ΄ΕΠΚΑ)

 

Live&joy: Ένα ειδικό project διασκέδασης μαζί με το Φεστιβάλ!
*Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Θεοφάνους και Κων/νος Αργυρός σε δύο μεγάλα live

Περισσότερο από ποτέ το φετινό καλοκαίρι ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, μετά τις καραντίνες και τους περιορισμούς που γνώρισε εδώ και δυο χρόνια.

Επειδή φεστιβάλ σημαίνει και γιορτή χαράς, μαζί με το κυρίως πρόγραμμα παρουσιάζουμε και το ειδικό project «Live & Joy», με δυο μεγάλες συναυλίες δημοφιλών τραγουδιστών.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής. Θα εμφανιστούν στο θέατρο Ολύμπια (Φλόκα) την Παρασκευή 15 Ιουλίου (21:15).

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται στην Ολυμπία με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker. Συμμετέχουν οι Kings. Το live αυτό θα κλείσει τις εκδηλώσεις στο θέατρο στις 19 Αυγούστου (21:30).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:
ΡΟΔΟΝ CAFE (26240-29180)
ΠΥΡΓΟΣ:
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΡΚΟΛΗΣ (26210-22674)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΩΝΙ ΕΝ ΠΥΡΓΩ (Διονύσης Τραμπαδώρος, 26217-71839)

ΑΜΑΛΙΑΔΑ:
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (26220-21221)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ (26220-21770)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ (26220-26910)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΝΩΣΗ (26220-23826)
ΖΑΧΑΡΩ:
STRIGAS TRAVEL (και μεταφορά / τηλ.  26250- 33517, 6934152407)
ΚΡΕΣΤΕΝΑ:
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (26250-24665)
ΓΑΣΤΟΥΝΗ:
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΡΙ…ΓΡΑΦΗ (Ιωάννης Τσερφαλιάς, 26230-33640)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (26230-32356)
ΛΕΧΑΙΝΑ:
ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, (Ζωή Γεωργιτσοπούλου, 26230-22888, 6973 491445)
ΒΑΡΔΑ:
ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, (Ζωή Γεωργιτσοπούλου, 26230-73727, 6973 491445)

ΚΥΠΑΡΙΣΣΊΑ:

CHRISTIANOUPOLIS TRAVEL: 27610-25456, 6949199695

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο