Αυγούστου 22, 2018

Σημαντικές προσπάθειες στην Ηλεία για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Αυγούστου, την ξενοδοχειακή μονάδα Olympic Village Hotel Resort & Spa, στην Αρχαία Ολυμπία. Τον συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με επιχειρήσεις της περιοχής, επιδιώκει τη συνεχή συνεργασία με εκείνους που καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για την περιοχή μας, σε δύσκολη συγκυρία. «Πρόκειται για μια ακόμη επένδυση που έρχεται να καταδείξει ότι υπάρχουν σημαντικές  δυνατότητες για προσέλκυση  τουρισμού υψηλού επιπέδου στην περιοχή» ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας, συνομιλώντας με τα στελέχη του ξενοδοχείου.

Η ξενοδοχειακή μονάδα αυτή χρηματοδοτήθηκε με 1.636.298 € μέσω του αναπτυξιακού νόμου για τον εκσυγχρονισμό της. Σήμερα, το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει 51 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, συνεδριακό κέντρο πολλαπλών δυνατοτήτων και  προσφέρει στους επισκέπτες του  υπηρεσίες SPA.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 17:35

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr