Σε εξέλιξη το έργο υδροδότησης του αρχαιολογικού χώρου των Βασσών Φιγαλείας από το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μέρες το έργο υδροδότησης του αρχαιολογικού χώρου των Βασσών Φιγαλείας και του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα από το Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε αγωγός ύδρευσης προς το Ναό με τα προβλήματα να είναι πάρα πολλά λόγο της έλλειψης νερού από τη περιοχή.

Οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από το περασμένο Μαίο αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο ενώ ο Ναός και γενικότερα ο αρχαιολογικός χώρος θα υδροδοτηθεί για πρώτη φορά και μάλιστα από φυσικές ροές-πηγές πολύ κοντά από το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Σημαντικό έργο για την περιοχή αφού θα βοηθήσει σημαντικά πλέον και στη πρόληψη και προστασία του αρχαιολογικού χώρου σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο