Το «Let’s Do It Greece» στην Αρχόντισσα της Πέτρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Let’s Do It Greece» στην Αρχόντισσα της Πέτρας. Η επίσκεψη στην Ιστορική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας.

Στάση στην Ανδρίτσαινα έκαναν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Πανελλαδικής Εκστρατείας Δράσεων Εθελοντισμού «Let’s Do It Greece» μετά από πρόταση της προέδρου του Δ.Δ Νέας Φιγαλείας κας.Κατσάμπουλα.

Η Αρχόντισσα της Πέτρας υποδέχθηκε την επιτροπή, με πρώτη στάση την Ιστορική Βιβλιοθήκη ή Νικολοπούλειος Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας. Εκεί η υποδοχή από την υπεύθυνη κα.Σαμίου ήταν θερμή. Ξενάγησε τους καλεσμένους στις αίθουσες ιστορικών βιβλίων καθώς και στα χειρόγραφα των Κολοκοτρώνη και Αναγνωστόπουλου τα οποία και εντυπωσίασαν τα μέλη της επιτροπής. Λίγο μετά, μια ιστορικής αξίας φωτογραφία με το σύμβολο της βιβλιοθήκης πήρε τη θέση της στο άλμπουμ των επισκέψιμων περιοχών της Ελλάδος.

Έπειτα ένα καφεδάκι περίμενε τους εμπλεκόμενους σε ένα πέτρινο παραδοσιακό cafe στη κεντρική πλατεία όπου και συνάντησαν τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ Deep Greece που εδρεύει στην Ανδρίτσαινα Γιάννη Αδαμόπουλο με τον οποίο συνομίλησαν για τις δράσεις και την περιοχή αλλά και το πως η Ανδρίτσαινα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο «Let’s Do It Greece» με σκοπό να προβληθεί τουριστικά και όχι μόνο η ιστορική αυτή περιοχή.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο