Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία θα πάμε τώρα, ενός άνδρα 44 ετών, ο οποίος περιγράφει τις στιγμές που έζησε στην εντατική, δίνοντας τη δική του μάχη κόντρα στον κορωνοϊο, στο νοσοκομείο του Ρίου. Νοσηλεύτηκε 30 ημέρες, εκ των οποίων τις 15 ήταν στην εντατική. 

Οι καμπάνες χτύπησαν ταυτόχρονα στις 12:00 της 25ης Μαρτίου 2020 μετά την πρώτη κρούση των καμπανών του Αγίου Νικολάου, τόπου όπου στις 24 Μαρτίου 1821 υψώθηκε η σημαία της Επανάστασης στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Αναβολή των δράσεων και εκδηλώσεων του «Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020» που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Ηλεία στις 7, 8 και 9 Μαρτίου, για άλλη ημερομηνία.

Το δημαρχείο και οι δημοτικές υπηρεσίες είναι κλειστές, όπως και τα σχολεία - Από την Αμαλιάδα και τη Γαστούνη προέρχονται αρκετοί από τους ταξιδιώτες στο Ισραήλ που διαπιστώθηκε ότι μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό

Στη Πάτρα και στο διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος βρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη τη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου μαζί με ανώτατα στελέχη του Υπουργείου, για ευρεία ενημερωτική σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη τους Αντιπεριφερειάρχες καθώς…
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και ορειβασία από το Φανάρι Ανδρίτσαινας στο Κάστρο Λυνίσταινας και από εκεί στο χωριό.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην ιερή γη της Ολυμπίας, στο Μονοπάτι της Εκεχειρίας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 ο «Δρόμος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

Βάσει της συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμπράττει για πρώτη φορά με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ενόψει της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (στις 12 Μαρτίου 2020), σε δύο επίπεδα. Αφενός στην υλοποίηση εργασιών ανάπλασης και προετοιμασίας κεντρικών…

Σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα παρατηρήθηκε για το έτος 2019 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Φ.Α Ηλείας.

Με την παρουσία τεσσάρων από τους πέντε βουλευτές του Νομού Ηλείας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ιστορική Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας(Ζούρτσα), την περασμένη Κυριακή σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα και ο Πρόεδρος της Νίκος Κουτσόπουλος.

Σελίδα 1 από 24

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr