Οι νέοι της Φιγαλείας δίπλα και στα παιδικά χωριά sos

Αυτό το Πάσχα ήταν ξεχωριστό για όλους. Ο Σύλλογός Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό την στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη βρέθηκε δίπλα και στη δομή ‘’ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS’’ Μεσσηνίας, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα και πρώτες ύλες οι οποίες ξεπέρασαν τα 150 κιλά.

Πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή στη πόλη της Καλαμάτας ώστε να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της και να παραδώσει τις ποσότητες που συγκέντρωσε για να μοιραστούν σε παιδιά και οικογένειες που βοηθά η δομή εν’ όψη Πάσχα.
Η συγκέντρωση των υλικών αγαθών περιλάμβανε ποσότητες σε Ελαιόλαδο από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας και της Αμαλιάδας, Αλεύρι, Ζάχαρη, μέλι και ποσότητες ξηράς τροφής.
Η υποδοχή στη δομή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας ήταν θερμή ενώ μετά την παράδοση των τροφίμων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις ανάγκες της δομής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και οικογένειες καθώς και πως η δομή μπορεί να στηριχθεί έμπρακτα από φορείς της ευρύτερης περιοχής.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο