50χρονος κινδύνεψε από τσίμπημα σκούρκου στον Δήμο Ήλιδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε τραγωδία πήγε να εξελιχθεί το τσίμπημα από σκούρκο που δέχθηκε ένας 50χρονος στη Βουλιαγμένη του Δήμου Ήλιδας.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όπου ο ιερέας μεταφέρθηκε εσπευσμένα όντας σε κωματώδη κατάσταση KAI σε κατάσταση βαρέως αλλεργικού shock μετά το τσίμπημα, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου.

Το ιατρικό προσωπικό που εφημέρευε έδωσε μεγάλη μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή και κατάφερε να τον ανανήψει. Αφού απέφυγε τον κίνδυνο και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία γιατρού στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο περιστατικό και την άμεση φροντίδα του ασθενούς, ο Υγειονομικός Υπεύθυνος και Διευθυντής του Κ. Υ. Σιμόπουλου, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τονίζοντας ότι «δίνουμε ένα αγώνα όλοι μαζί, σε δύσκολες στιγμές με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στο EPSCO: Τρεις άξονες για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης υπέρ των εργαζομένων

Τους τρεις άξονες για την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης προς όφελος της ποιοτικής απασχόλησης και της προστασίας των εργαζομένων παρουσίασε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, κατά την παρέμβασή της στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής (EPSCO), στις Βρυξέλλες, με θέμα: «Από την Καινοτομία στις Ποιοτικές Θέσεις Εργασίας: Επιστράτευση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Κυριακή Β΄ Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Σε συνέχεια της ποιμαντικής περιοδείας που πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ