50χρονος κινδύνεψε από τσίμπημα σκούρκου στον Δήμο Ήλιδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε τραγωδία πήγε να εξελιχθεί το τσίμπημα από σκούρκο που δέχθηκε ένας 50χρονος στη Βουλιαγμένη του Δήμου Ήλιδας.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όπου ο ιερέας μεταφέρθηκε εσπευσμένα όντας σε κωματώδη κατάσταση KAI σε κατάσταση βαρέως αλλεργικού shock μετά το τσίμπημα, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου.

Το ιατρικό προσωπικό που εφημέρευε έδωσε μεγάλη μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή και κατάφερε να τον ανανήψει. Αφού απέφυγε τον κίνδυνο και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία γιατρού στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο περιστατικό και την άμεση φροντίδα του ασθενούς, ο Υγειονομικός Υπεύθυνος και Διευθυντής του Κ. Υ. Σιμόπουλου, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τονίζοντας ότι «δίνουμε ένα αγώνα όλοι μαζί, σε δύσκολες στιγμές με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο