Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας – «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής»: Οι περιπέτειες των ποντικών που χάρισαν χαμόγελα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με φωνούλες και γέλια των μικρών μας φίλων γέμισε το θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα, στην πρώτη φετινή παιδική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής», που δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη παρουσιάστηκε από την Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, θίγοντας σημαντικά θέματα της σύγχρονης εποχής.

Μέσα από μία ξεκαρδιστική παράσταση, οι ηθοποιοί προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς οι σημερινοί σωτήρες της κοινωνίας στην οποία ζούμε, μπορούν να οδηγήσουν τον λαό σε παραπλάνηση, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αυτούς που θα καταφέρουν να τους σώσουν από άλλους κινδύνους προσφέροντας τους προστασία.

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω της ταύτισης της ποντικοκοινωνίας με τους σημερινές κοινότητες, λαούς ή χώρες που εμείς κατοικούμε. Σημαντικά νοήματα και ιδέες, μέσω της απλότητας του παιδικού θεάματος, όπως η αξία της ενότητας, της ελευθερίας και της φιλίας, μεταφέρθηκαν στο παιδικό και ενήλικο κοινό.

Οι ηθοποιοί κατάφεραν να χαρίσουν αισιοδοξία και να σχηματίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των θεατών, προκαλώντας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο