Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας – «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής»: Οι περιπέτειες των ποντικών που χάρισαν χαμόγελα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με φωνούλες και γέλια των μικρών μας φίλων γέμισε το θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα, στην πρώτη φετινή παιδική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής», που δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη παρουσιάστηκε από την Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, θίγοντας σημαντικά θέματα της σύγχρονης εποχής.

Μέσα από μία ξεκαρδιστική παράσταση, οι ηθοποιοί προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς οι σημερινοί σωτήρες της κοινωνίας στην οποία ζούμε, μπορούν να οδηγήσουν τον λαό σε παραπλάνηση, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αυτούς που θα καταφέρουν να τους σώσουν από άλλους κινδύνους προσφέροντας τους προστασία.

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω της ταύτισης της ποντικοκοινωνίας με τους σημερινές κοινότητες, λαούς ή χώρες που εμείς κατοικούμε. Σημαντικά νοήματα και ιδέες, μέσω της απλότητας του παιδικού θεάματος, όπως η αξία της ενότητας, της ελευθερίας και της φιλίας, μεταφέρθηκαν στο παιδικό και ενήλικο κοινό.

Οι ηθοποιοί κατάφεραν να χαρίσουν αισιοδοξία και να σχηματίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των θεατών, προκαλώντας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο