Δεύτερο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας : Η Τέχνη συναντά τη Φύση σε μια συναρπαστική συνάντηση!

Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘Παρράσιοι’, με την υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, ανακοινώνει με απερίγραπτη χαρά τη διεξαγωγή του Δεύτερου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας(ASFF). Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην πανέμορφη Ανδρίτσαινα, το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου, με δύο ημέρες γεμάτες κινηματογραφική μαγεία και δημιουργικότητα. Φέτος το φεστιβάλ συμπίπτει και με την συμπλήρωση 300 ετών από την θεμελίωση της περίφημης Τρανής Βρύσης της Ανδρίτσαινας (Αύγουστος 1724 – Αύγουστος 2024) , η οποία και αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αφίσας.

   Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας είναι περισσότερο από ένα απλό γεγονός κινηματογράφου. Είναι μια γιορτή της τέχνης και της δημιουργικότητας, μια πλατφόρμα που επιθυμεί να  φιλοξενήσει τοπικούς και διεθνείς κινηματογραφιστές για να μοιραστούν τις ιστορίες τους με το κοινό μας. Φέτος, ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη διαδραστικότητα του φεστιβάλ, προσφέροντας μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε θεατή.

   Όπως και πέρυσι, φέτος θα απονεμηθεί το βραβείο κοινού. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για τις αγαπημένες τους ταινίες, επιλέγοντας έως και τρεις από αυτές. Ο νικητής θα καθοριστεί από τις ψήφους του κοινού, δίνοντας ένα ξεχωριστό βάρος στην άποψη των θεατών, οι οποίοι και αποτελούν τον πυρήνα της όλης διοργάνωσης.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 160 ταινίες.

  Πέρα από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και την Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας για την υποστήριξη τους, καθώς και στον Σύλλογο Ανδριτσάνων, το καφέ Κόκκινος Μύλος, το καφέ Άρωμα Εποχής, το ξενοδοχείο Αρχοντικόν, και το εστιατόριο Συνταγές Μαγειρικής του Γιώργου και της Λόπης για τις σημαντικές χορηγίες τους!

   Οι κανονισμοί του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας αναγράφονται αναλύτικα στην πλατφόρα υποβολής ταινιών του φεστιβάλ, την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://filmfreeway.com/AndritsainaShortFilmFestival-ASFF 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο