Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας «Παρράσιοι» παρέδωσε 80 ατομικές τσάντες με γραφική ύλη σε σχολεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας «Παρράσιοι» είχε την χαρά να παραδώσει στους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Ανδρίτσαινας 80 ατομικές τσάντες με γραφική ύλη, καθώς και αντίστοιχα πακέτα για τα γραφεία των δασκάλων και καθηγητών του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BIC, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας, εξασφαλίζοντας ένα καταπληκτικό και ουσιαστικό δώρο για τους μαθητές της πόλης μας! Ευχαριστούμε, επίσης, τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για την υποδοχή και την συνεργασία.

Ταυτόχρονα με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, και κατόπιν αποστολής των απαιτούμενων εγγράφων από μέρους των διευθυντών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ανδρίτσαινας, επιτεύχθηκε η ένταξη τους στο Hardware Donation Program της εταιρείας Accenture. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος έχει ήδη εγκριθεί η δωρέα τριών φορητών υπολογιστών για το Δημοτικό Σχολείο Ανδρίτσαινας και ενός ακόμη για το Νηπιαγωγείο.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Αλεξόπουλος Ι. Θεόδωρος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο