Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 200 άτομα βρέθηκαν τη Κυριακή το βράδυ στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε ο Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας στο κέντρο Πανόραμα στην Νέα Φιγαλεία για να γλεντήσουν και να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους. Πολίτες και κάτοικοι από Νέα Φιγαλεία,Φασκομηλιά,Ζαχάρω,Γιαννιτσοχώρι,Λέπρεο αλλά και άλλες περιοχές γέμισαν το χώρο δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και κεφιού.

 Μάλιστα υπήρξε και πρόβλημα καθώς ο χώρος ήταν ασφυχτικά γεμάτος και ο κόσμος που κατέφθανε δεν είχε να κάτσει ωστόσο υπήρχε άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό και όλα κύλησαν ομαλά.

Επίσημοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά περισσότεροι πρόεδροι & εκπρόσωποι σωματείων και φορέων της Φιγαλείας και των ορεινών χωριών αλλά και τις Ζαχάρως, του Λεπρέου, της Φασκομηλιάς και του Γιαννιτσοχωρίου.

Την βραδιά άνοιξαν οι μουσικοί συγκροτήματος με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια αλλά και λαικό ρεπερτόριο από τη Μεσσηνία. Τέλος, δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές “μπούλες”.Ένα σημάδι ότι η παράδοση είναι ζωντανή και συνεχίζεται.Το γλέντι ξεκίνησε γύρω στις 10 το βράδυ,ενώ μετά τις 11 τα λαικό-δημοτικά τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο που το γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Thanos Xouliaras‎  #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο