Η Πρόεδρος της Νέας Φιγαλείας τυχερή..στην εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος Ηλείας(pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη δικιά της ξεχωριστή εκπροσώπηση στην Εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος Ηλείας είχε η Νέα Φιγαλεία. 

Το παρών έδωσαν μετά από πρόσκληση της Ε.Α.Α.Ν η Πρόεδρος του Δ.Δ Νέας Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα και ο Θάνος Χουλιάρας συνεργάτης της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας και Σύμβουλος σε θέματα Ναυτιλίας.

Μάλιστα η πρόεδρος ήταν και η τυχερή της βραδιάς καθώς ανάμεσα σε 150 και πλέον παρευρισκόμενους ήταν αυτή που είχε το φλουρί στο κομμάτι της πίτας που σερβιρίστηκε.

Έτσι, εκ μέρους της Ε.Α.Α.Ν ο Πρόεδρος Πλοίαρχος Ε.Α Ζώης Υφαντής Π.Ν παρέδωσe σαν δώρο μια ξύλινη-ασημένια εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών αλλά και πολιούχο της Νέας Φιγαλείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο