Η Τριπολιτσιώτισσα που έγινε viral νοσοκόμα μιλά στο ΌΛΑ του Θέμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τριπολιτσιώτισσα Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η  Ματούλα Μονιού, είναι οι σέξι…νοσοκόμες στο σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας που έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/VnQiGl9iXTM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/9JKspH0oR6A” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Viral έγινε στα social media το διαφημιστικό σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με στόχο να παρακινηθούν οι πολίτες ώστε να γίνουν αιμοδότες. Σε αυτό εμφανίστηκαν, δύο πανέμορφα κορίτσια, ως σέξι νοσοκόμες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η  Ματούλα Μονιού, που βρέθηκαν στο πλατό του «Όλα» το βράδυ της Τρίτης. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το σποτ βρίθει σεξιστικών σκηνών και ότι προσβάλλουν το έργο των νοσηλευτών.

«Δεν φανταζόμασταν αυτές τις αντιδράσεις! Γιατί έχουν υπάρξει και άλλα σποτ με σέξι νοσοκόμες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλος αυτός ο ντόρος!», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει το σποτ λίγο χιουμοριστικό. Γιατί η διαδικασία είναι σοβαρή από μόνη της…Ξαφνιάστηκα από τις αντιδράσεις. Ήταν λίγο ακραίο. Και λίγο σκληρά αυτά που ακούστηκαν. Μας χαρακτήρισαν πορνοστάρ».

panagiotaroy

Η Ματούλα Μονιού, τόνισε: «Εγώ στεναχωρήθηκα για τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ένιωθαν ότι θίχτηκαν. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν!». Και πρόσθεσε: «Με στενοχώρησε που βρήκαν το σποτ σεξιστικό! Το είδαν με μία άσχημη ματιά. Οι δικοί μου άνθρωποι το είδαν πολύ θετικά. Μάλιστα και ο αδερφός μου που είναι νοσηλευτής το είδε εκπληκτικό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω το λειτούργημα του νοσηλευτή».

Τι οδηγίες είχαν για το σποτ; «Έπρεπε να ήμασταν αρκετά χαριτωμένες. Και διαχυτικές! Για να μην το πω; Ήθελαν να είναι χιουμοριστικό και σουρεαλιστικό!», είπε η Αλεξάνδρα που σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πάντειο και εργάζεται ως μοντέλο.

Πού έγιναν τα γυρίσματα; «Στο κεντρικό νοσοκομείο αιμοδοσίας στην Κηφισιά», είπε η Αλεξάνδρα.

Γνώριζαν εκ των προτέρων για το κόνσεπτ; «Μας είπαν ότι το σποτ στην αιμοδοσία. Αλλά δεν μας είχαν πει ότι θα είμαστε σέξι νοσοκόμες», είπε. Και πρόσθεσε η Αλεξάνδρα: «Περισσότερο μας είχαν πει ότι δεν θα είναι η συμβατική νοσοκόμα. Αλλά δεν γνωρίζαμε όλο το κόνσεπτ!», είπε η Ματούλα.

panagiotaroy2

Κρατική διαφήμιση ήταν αυτή; «Ναι κρατική διαφήμιση!», απάντησε η Αλεξάνδρα.

Ο γιατρός που εμφανίστηκε στο σποτ ήταν μοντέλο; «Ναι! Δεν ήταν κανονικός γιατρός. Αλλά στο γύρισμα τον περνούσαν για κανονικό γιατρό!», είπε η Αλεξάνδρα.

Υπήρξε αναστάτωση στο νοσοκομείο την ημέρα του γυρίσματος «Κάποιοι κοίταζαν λίγο περίεργα, αλλά δεν έγινε ο χαμός!», απάντησε η Ματούλα.

panagiotaroy5

 

protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο