Μαΐου 25, 2016

Η τέταρτη ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου από τον Σ.Α.Ο.Ο

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πεζοπόρων από ορειβατικούς συλλόγους όλης της Πελοποννήσου και αρκετούς της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάη 2016 η τέταρτη ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων. 

 

Με την παρουσία των δημάρχων Τρίπολης Δ. Παυλή και Γορτυνίας Ι.Γιαννόπουλου καθώς επίσης και των προέδρων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης Δ. Γεωργούλη και του ΣΑΟΟ Ν.Δέδε, εγκαινιάστηκε το θαυμάσιο αλλά και ιστορικής σημασίας μονοπάτι από την Πιάνα στο Αρκουδόρεμα, στο Λιμποβίσι έως και την Ελάτη. 

desao5

Οι ορειβάτες απόλαυσαν τα φαράγγια του Ελισσώνα και του Αρκουδορέματος, τα ελατόβρυτα δάση του Κεντρικού Μαινάλου και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Πιάνας της Ελάτης και της Βυτίνας. Εντυπωσιασμένοι για μια ακόμη φορά από το βουνό του Πάνα έδωσαν την υπόσχεσή τους, να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην επόμενη ορειβατική συνάντηση, που θα γίνει με την ευκαιρία των εγκαινίων του επόμενου μονοπατιού που ο ΣΑΟΟ και οι εθελοντές των χωριών ήδη σηματοδοτούν.

desao6

desao2

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr