Συνεχίζει στο X – Factor η Καλαματιανή Αννα Ρηγοπούλου με τους Human Factory (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία πέρασαν τη διαδικασία του «chair challenge» οι Human Factory, η μπάντα στην οποία ανήκει η Καλαματιανή Αννα Ρηγοπούλου. Πλέον συνεχίζουν στα live του X – Factor του ΣΚΑΪ, με την ομάδα του Μπάμπη Στόκα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/d-YtGAwZLDQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Οι Human Factory είναι η μπάντα του Γιώργου Καραγκούνη. Δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015 στην Αθήνα. Ο ήχος τους υφαίνει έντεχνα την ωμή ενέργεια των ’90 ‘s και τη γλυκιά neo-soul μελαγχολία, τη λατινοαμερικάνικη ρυθμικότητα με τη fusion αρμονία. Η μπάντα κυκλοφόρησε δύο singles το ‘’2ΑΜ’’ και το “Factory» τα οποία απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ραδιόφωνα της Αγγλίας και της Αμερικής.

Οι Human Factory είναι ο Γιώργος Φοίβος Καραγκούνης στην κιθάρα, η Αννα Ρηγοπούλου στα πλήκτρα, ο Γιώργος Τούντας στα ντραμς, ο Δημήτρης Παπαλάμπρος στα φωνητικά και ο Κώστας Μεντζελόπουλος στο μπάσο. Το όνομά τους το σκέφτηκαν επειδή «είμαστε μια κοινωνία που παράγει ανθρώπους, δηλαδή σου λέει πρέπει να είσαι έτσι, να ντυθείς με αυτόν τον τρόπο, να φερθείς έτσι» όπως κάνουν γνωστό τα μέλη της. «Μέσα στην … γραμμή παραγωγής βλέπεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο πράγμα και μόνο αν θες εσύ ο ίδιος, μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την γραμμή και να αποκτήσεις έναν χαρακτήρα, μια δική σου προσωπικότητα».

eleftheriaonline.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο