Ιουνίου 18, 2020

Σήμερα στην Τρίπολη αύριο στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Την πόλη της Τρίπολης θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/6/2020), με στόχο τον προγραμματισμό και σχεδιασμό δράσεων, για την επέτειο των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση.

Το πρόγραμμα επίσκεψης της Πρόεδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου στην Τρίπολη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, έχει ως εξής:

H Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα κατευθυνθεί πεζή, απο το ξενοδοχείο που θα την φιλοξενεί προς το παλαιό Δημαρχείο της πόλης (ώρα 17.30 μ.μ.).

Θα ακολουθήσει συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με φορείς της Αρκαδίας. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο  Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Μητροπολίτης Αρκαδίας & Κυνουρίας, οι βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου.

Μετά το τέλος της συνάντησης (ώρα 18.10 μ.μ.), θα επισκεφθεί το κατάστημα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού "Η Ένωση" και το ιστορικό "Μεγάλο Καφενείο" της πόλης.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου


Το Δήμο Καλαμάτας θα επισκεφτεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου -μεταξύ άλλων- θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ., στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr