Σήμερα στην Τρίπολη αύριο στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πόλη της Τρίπολης θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/6/2020), με στόχο τον προγραμματισμό και σχεδιασμό δράσεων, για την επέτειο των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση.

Το πρόγραμμα επίσκεψης της Πρόεδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου στην Τρίπολη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, έχει ως εξής:

H Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα κατευθυνθεί πεζή, απο το ξενοδοχείο που θα την φιλοξενεί προς το παλαιό Δημαρχείο της πόλης (ώρα 17.30 μ.μ.).

Θα ακολουθήσει συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με φορείς της Αρκαδίας. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο  Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Μητροπολίτης Αρκαδίας & Κυνουρίας, οι βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου.

Μετά το τέλος της συνάντησης (ώρα 18.10 μ.μ.), θα επισκεφθεί το κατάστημα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού “Η Ένωση” και το ιστορικό “Μεγάλο Καφενείο” της πόλης.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στην Καλαμάτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Το Δήμο Καλαμάτας θα επισκεφτεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου -μεταξύ άλλων- θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ., στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο