“What the Fact!?” από τον Mikeius

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι είναι το νερό;

Πως εφηύραμε τον χρόνο;

Τι πήγε στραβά με την πυρηνική ενέργεια;

Μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του Ελληνικού Youtube τώρα και σε βιβλίο. Ο Mikeius επιλέγει να μας αφηγηθεί 39 + 1 ιστορίες προκαλώντας μας να τις επεξεργαστούμε λίγο παραπάνω. Ιστορίες όπως “Ο μύκητας που σκέφτεται”, “Η δύναμη του εμβολίου” και “Το θαύμα που λέγεται ήχος” έρχονται για να ανατινάξουν τον εγκέφαλο.

Ο Mikeius μετατρέπει επιστημονικούς μύθους της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας της Ιστορίας, της Φιλοσοφίας και της Μηχανικής από “ανιαρό” μάθημα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και στον κόσμο της Επιστήμης. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το “What the Fact!?” είναι ένα βιβλίο που δύσκολα θα αποχωριστείς γιατί όχι μόνο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό αλλά φέρνει στην επιφάνεια αθέατους πρωταγωνιστές όπου με τις ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις τους έδωσαν τις βάσεις για τον τρόπο ζωής που απολαμβάνουμε σήμερα.

Το βιβλίο “What the Fact!?” του Mikeius κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.    

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο