Ταξίδι στις Απίθανες Χώρες με το Ταχυδρομικό Εξπρές των Τρολ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούγεται μέσα στη νύχτα.

Ένα νεαρό κορίτσι επιβιβάζεται στο μαγικό Εξπρές των Τρολ.

Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά.

Όταν η εντεκάχρονη Σούζαν ακούει έναν εκκωφαντικό θόρυβο μέσα στη νύχτα, υποθέτει ότι κάποιος κακοποιός μπήκε μέσα στο σπίτι, αντί αυτού έρχεται αντιμέτωπη με μια παράξενη αμαξοστοιχία η οποία βρίσκεται μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της. Ξαφνικά ακούγεται το ουρλιαχτό μιας σφυρίχτρας και το στρίγκλισμα του μετάλλου πάνω σε μέταλλο και το μαγικό Εξπρές εμφανίζεται στο σαλόνι της. Η Σούζαν χωρίς δεύτερη σκέψη επιβιβάζεται κρυφά στο τρένο, όπου θα την οδηγήσει στις Απίθανες Χώρες και θα ανακηρυχθεί αναπληρώτρια ταχυδρομική υπάλληλος.

Σύντομα καλείται να φέρει εις πέρας τη πρώτη της αποστολή. Τη παράδοση ενός πακέτου στον Πύργο του Οψιδιανού με παραλήπτη τη φοβερή και τρομερή Λαίδη Κρεπούσκουλα. Όταν το περιεχόμενο του πακέτου, ένα μεταμορφωμένο τρολ σε βάτραχο, ο Φρέντερικ, τη παρακαλεί να μην τον παραδώσει γιατί έχει πληροφορίες που μπορεί η Λαίδη να τις χρησιμοποιήσει για να καταστρέψει τις Απίθανες Χώρες, η μικρή Σούζαν βρίσκεται σε δίλημμα. Θα πάρει υπό τη προστασία της τον Φρέντερικ ή θα τον παραδώσει στη σατανική Λαίδη Κρεπούσκουλα; Η Σούζαν καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση όπου εξαρτάται η μοίρα των νέων της φίλων και της Ένωσης των Απίθανων Χωρών.

Το παιδικό μυθιστόρημα της P. G Bell “Το Εξπρές για τις Απίθανες Χώρες” είναι ένα μαγικό ταξίδι σε ένα φανταστικό κόσμο όπου πρωταγωνιστούν τρολς, πειρατές – φαντάσματα και ισχυροί μάγοι. Μέσα από αυτή την ιστορία οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τους άγνωστους με μεγάλη ευκολία και να κρίνουν κάποιον βασιζόμενοι στις φήμες. Αντιθέτως θα πρέπει να φιλτράρουν όλες τις πληροφορίες που δέχονται και να πράττουν με υπευθυνότητα. Εμείς από τη πλευρά μας ευχόμαστε να απολαύσετε αυτή την όμορφη ιστορία και ανυπομονούμε για τις επόμενες περιπέτειες της Σούζαν και των φίλων τις στις Απίθανες Χώρες.

Το παιδικό μυθιστόρημα της P. G Bell “Το Εξπρές για τις Απίθανες Χώρες: Το Μυστικό Ταχυδρομείο των Τρολ” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο