Φεβρουαρίου 01, 2019

Μουσική παράσταση ετοιμάζει ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την Τρίπολη (video)

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την Τρίπολη έκανε κλασσικό πιάνο και απέκτησε πτυχίο στο ειδικό αρμονίας και φοίτησε στο Lab Music Education jazz piano, θεωρία και αρμονία της jazz. Ακολούθησε τον δρόμο της ψυχής του, τη μουσική και δεν αμφέβαλλε ποτέ γι΄ αυτό.

Πρώτη του επαφή με το Αθηναϊκό κοινό ήταν στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών για την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2021.

Το ταξίδι του ξεκινά, αφού ανοίγει τις συναυλίες με καταξιωμένους τραγουδιστές: Γιάννης Μηλιώκας, Γιώτα Νέγκα και Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλπ.

Η μουσική του παιδεία καλύπτει ένα ευρύτατο πεδίο ειδικοτήτων, όπως ενορχήστρωση, διεύθυνση ορχήστρας, σύνθεση μουσικής κινηματογράφου, με τη δεξιότητά του στο πιάνο να κυριαρχεί σε όλες τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.

Το 2018 αποφασίζει να πάρει μέρος στο « Ελλάδα έχεις ταλέντο» που κατάφερε μέχρι και σήμερα να καταπλήξει για άλλη μια φορά τους κριτές αλλά και το κοινό στον ημιτελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και να προκριθεί με την ψήφο του κοινού στον τελικό.

Ο Τριπολιτσιώτης συνθέτης παρουσίασε άλλη μία δική του σύνθεση, με θέμα αυτή τη φορά τη χαρά και τη λύπη παίζοντας ταυτόχρονα σε ένα άσπρο πιάνο και σε ένα μαύρο πιάνο.

Ο Βασίλης εντάσσεται στην Μουσική οικογένεια της Celestial keys Records και επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» του ένα γνώριμο αγαπημένο τραγούδι με τίτλο  «Ανάμνησις», σε Μουσική Βασίλη Πιτσιλαδή και στίχο Γιώργου Παπαστεφάνου!

Ο Βασίλης μαζί με τους συνεργάτες του βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας της μουσικής παράστασής του με τον τίτλο  «Ανάμνησις». 

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και σε γεγονότα που έχουν στιγματίσει την ανθρωπότητα, μέσα από δικές του συνθέσεις - όπως αυτές που παρουσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έχει αγαπήσει, σαν να είναι δικά του!

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος μας ταξιδεύει όπως αυτός ξέρει στον μαγικό κόσμο των Αισθήσεων!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:08

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr