Πανηγύρι στα Βούρβουρα Αρκαδίας απο τον Αθλητικό Σύλλογο Βουρβούρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γραφικά Βούρβουρα Αρκαδίας μας καλεί ο Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων την παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 Αυγούστου.

“Στα γραφικά Βούρβουρα στο χώρο του ιστορικού μας Συλλόγου (έτος ίδρυσης 1897), σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε στη δροσιά και στα πλατάνια, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 Αυγούστου τη Τετάρτη το βράδυ.

Μαζί μας το συγκρότημα ‘Ωδική Βοήθεια’ (κλαρίνο ο Σπύρος Καρκούλης και τραγούδι ο Θοδωρής Πέρρος) με παραδοσιακή γουρνοπούλα και μπύρα.

Λαχειοφόρος αγορά με μεγάλα δώρα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους χορηγούς μας και τα ονόματα τους με τους κλήρους που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν στο παρόν στις 6 Αυγούστου.

Ανήμερα της εορτής Πέμπτη 6 Αυγούστου μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σύλλογος διοργανώνει ταβέρνα με μπακαλιάρο, στο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ενημέρωση «κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης» 2024-2025

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ» 2024-2025 Αγαπητοί Γονείς, Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Κώστας Τζιούμης: «Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη»

Ανανεωμένο επιστρέφει το Φεστιβάλ Κωμωδίας 40 Lads στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή (19-21/4/2024).Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον υπεύθυνο της εταιρείας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. «Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ να

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο