Ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών διοργανώνει το πανηγύρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, διοργανώνει το πανηγύρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τη Γιορτή του Αραποσιτιού.

Araxamites
5 Αυγούστου
Στον ιδιαίτερο, μοναδικό και ειδυλλιακό χώρο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στους Αραχαμίτες, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη και δεξιοτέχνη του κλαρίνου, Σωτήρη Κόκκορη.
6 Αυγούστου
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το γλέντι θα συνεχιστεί υπό τον ίσκιο των πλατανιών και το τρεχούμενο νερό της πηγής.
7 Αυγούστου
Αφού νυχτώσει και ανάψουν οι φωτιές, στο προαύλιο χώρο του Πνευματικού κέντρου Αραχαμιτών, θα ψήσουμε τα καλαμπόκια και θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, αναπολώντας το παρελθόν.
Στο τριήμερο αυτό ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», γνωρίζοντας και βιώνοντας τις συγκυρίες που περνάμε, θα διαθέτει μπύρες και αναψυκτικά παγωμένα, γουρνοπούλα ζεστή, παραδοσιακή γραβιέρα, σε τιμές λογικές.
Σας καλούμε όλους και σας περιμένουμε, για να περάσουμε ώρες ξεγνοιασιάς, με κέφι και χορό. Μας χρειάζεται…!!!!!
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο