Συναυλία με το Ross Daly αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας και ώρα 21.30, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλία με το σχήμα «Ross Daly & Λαβύρινθος», με ελεύθερη είσοδο.

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας & Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας.
Συμμετέχουν: Ross Daly (λύρα, σάζι, τάρχου) / Kέλυ Θωμά (λύρες) / Σοφία Ευκλείδου (τσέλο) / Ταξιάρχης Γεωργούλης (ούτι) / Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά).

O Ross Daly, ενώνοντας τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση μια μοναδική υπερβατική και πνευματική μουσική εμπειρία, καθιστώντας όσους την παρακολουθούν κοινωνούς της ουσίας της μουσικής, που δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Το μαγικό πλέξιμο των δύο τοξωτών, του Ross Daly και της Κέλυς Θωμά, αγκαλιάζεται με μοναδικό τρόπο από το τσέλο της Σοφίας Ευκλείδου, το ούτι του Ταξιάρχη Γεωργούλη και τα κρουστά του Βαγγέλη Καρίπη. Το σχήμα αυτό διακρίνεται τόσο από τη δεξιοτεχνία όσο και από τη μουσικότητά του και υπόσχεται μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο