Μαΐου 25, 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο η 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας

Χθες Κυριακή 24 Μαΐου ολοκληρώθηκε η 4η Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Καλαμάτας με εντυπωσιακή βραδιά παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Συμμετείχαν: το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», ο Χορευτικός Σύλλογος «Λεύκιππος» με χορούς της Ηπείρου, ο Σύλλογος Αθλητικού Χορού «Ξενία» με χορούς της Θράκης, το Κέντρο Λαογραφικών Μελετών Καλαμάτας με χορούς από τα νησιά και την Κύπρο, ο Σύλλογος Κρητών Μεσσηνίας «Ο Ψηλορείτης» με χορούς της Κρήτης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας με χορούς της Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της Έκθεσης, τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι την στήριξαν με την παρουσία τους, τους Συλλόγους για τη συμμετοχή τους και τους επαγγελματίες. Τόνισε ότι η Καλαμάτα είναι μια πόλη στην οποία πάνω από 50 χρόνια διοργανώνονται εκδηλώσεις σχετικά με το λουλούδι και ότι οι Καλαματιανοί στηρίζουν τον κλάδο της Ανθοκομίας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την επόμενη μεγάλη Έκθεση Τοπικών και Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου «Άρτος-Οίνος-Έλαιον», η οποία θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Αυγούστου.

kalanth008

Με τις πετυχημένες αυτές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε η Έκθεση που συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών. Κατά την διάρκειά της διεξήχθησαν πολλά εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με αξιοσημείωτη την επίδειξη συστήματος υδροπονίας από μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 15:34

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr