Μελιτζάzz 2015 – Γίνε εθελοντής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φέτος, στη 10η χρονιά του, το φεστιβάλ Μελιτζάzz μας παίρνει μαζί του στο πιο μακρύ ταξίδι.

Ξεκλειδώνει τις βαριές αυλόπορτες των αρχοντικών του Λεωνιδίου και μας ταξιδεύει στον φιλόξενο κόσμο των Τσακώνων, τη μαγεία της Τσακώνικης αρχιτεκτονικής, της ιστορίας και του πολιτισμού. Σε αυτό το ταξίδι σε θέλουμε μαζί μας, να μας βοηθήσεις και να γίνεις μέρος της επιτυχίας.

Το φεστιβάλ του Δήμου μας, χρειάζεται άτομα που διαθέτουν ευγένεια, συνέπεια, αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση για προσφορά. Ο τόπος μας χρειάζεται όλους τους ανθρώπους -και κυρίως τους νέους- να γνωρίσουν την παράδοσή μας, να τη στηρίξουν και να την αξιοποιήσουν. Έτσι ώστε περήφανα να την παραδώσουν στους επόμενους νέους.

Έλα μαζί μας!

Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Φεστιβάλ Μελιτζάzz

Πληροφορίες/ εγγραφές:
Αναπτυξιακή Πάρνωνα, 27570.22807, Ελένη Πουτσελά, epoutsela@parnonas.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για τη νέα παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης παρουσιάζει το αστυνομικό δράμα του Τζον Πρίσλεϊ, "Ο Επιθεωρητής Έρχεται", στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Ένα εορταστικό δείπνο μετατρέπεται σε πεδίο ανάκρισης, όταν ένας αινιγματικός επιθεωρητής εισβάλλει για να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά μιας ισχυρής οικογένειας. Μια παράσταση-καθρέφτης για την κοινωνική υποκρισία και τη συλλογική ευθύνη, που θα ανεβαίνει στην Τρίπολη έως τις 3 Μαΐου.

Αγώνες Δρόμου: Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δ. Στριφτόμπολας) – Στριφτομπόλια 2026 Drone

Αγώνες Δρόμου/δυναμικού βαδίσματος 10km, 5km και 1000m με τίτλο: "Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δημήτριος Στριφτόμπολας)" – Στριφτομπόλια 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ