Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Interkultur για το διαγωνισμό και φεστιβάλ χορωδιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Interkultur, Christian Ljunggren, καθώς και η υπεύθυνη οργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, Ella Schmiede.

Οι εκπρόσωποι της Interkultur συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, αιρετούς του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακά στελέχη και, ακολούθως, επισκέφθηκαν χώρους όπου θα διεξαχθεί ο διεθνής διαγωνισμός και φεστιβάλ χορωδιών, τον οποίο θα διοργανώσουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Interkultur μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Interkultur, τονίζοντας πως ο Δήμος Καλαμάτας “θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για αποδοτική συνεργασία και για μιαν εκδήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση”. Ο κ. Ljunggren τον πληροφόρησε πως ήδη 10 χορωδίες από άλλες χώρες έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ της Καλαμάτας.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Interkultur θα συνεχισθεί αύριο, με συνομιλίες επί διαφόρων πρακτικών ζητημάτων και επισκέψεις σε ξενοδοχεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο