4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας και ο Διαγωνισμός «Γεράσιμος Μηλιαρέσης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 16 Απριλίου ξεκινούν και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 18 του μήνα το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας και ο 4ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης».

Τα διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, που υπάγεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σπουδαστών των Σχολών της «Φάρις», ο οποίος παρέχει οικονομική και οργανωτική στήριξη.
Περιλαμβάνονται συναυλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις και διαγωνισμός κιθάρα στο όνομα του μεγάλου σολίστ, συνθέτη και παιδαγωγού της κιθάρας, με διεθνή αναγνώριση, του Γεράσιμου Μηλιαρέση, μαθητή του θρυλικού Andres Segovia.
Για πρώτη χρονιά έγινε κατορθωτό οι δύο εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τους σολίστ κιθαριστές Μαρία Κολόζου, Νίκο Μαλεβίτη και Αντώνη Κουφουδάκη, οι οποίοι είναι μεταπτυχιακοί σπουδαστές (ειδίκευση κιθάρας) στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη του καθηγητή και σολίστ Κώστα Κοτσιώλη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο