Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης.

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Αρκαδίας, διοργανώνει Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου, υπογραμμίζοντας εμμέσως και σε συνδυασμό με την περίοδο των εορτών, την ανάγκη επικοινωνίας των ανθρώπων.

Ο Δήμος Τρίπολης και η εκδοτική εταιρεία Welcome, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση που θα πραγμαοποιηθεί για τον θρύλο του ποδοσφαίρου κ. Μίμη Δομάζο, με την παρουσίαση του λευκώματος "Μυστικά και άλλες Αποκαλύψεις...", στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, συμμετέχει για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOOD EXPO 2019, με σκοπό την προβολή και προώθηση των αρκαδικών προϊόντων και προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο Δήμος Λουτρακίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίων "Οι γενναίοι της Ελευσίνας & οι Παρείσακτοι" του συγγραφέα Νίκου Δενδρινού, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Λουτράκι, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Θεραπευτικό και Παιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΡΙΜΝΑ» συνδιοργανώνουν ενημερωτική –εκπαιδευτική δράση με μουσικο-κινητικά και θεατρικά δρώμενα, αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 στον πολυχώρο «ROYAL THEATER», στην Πάτρα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο κιθαριστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα.

Το 1914 είναι το έτος έναρξης ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ου αιώνα, του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που διήρκεσε μέχρι το 1918. Κάθε χρόνος του πολέμου ενέπλεκε και περισσότερα μέτωπα, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα και τα Μικρασιατικά παράλια.

Μια θεατρική διασκευή για παιδιά, του παραμυθιού «Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικών», του Γερμανού συγγραφέα Έρνστ Χόφµαν, το οποίο διασκευάστηκε το 1816 από τον Αλέξανδρο Δουμά.

Σελίδα 1 από 22

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr