Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Πελοπόννησο: Πως θα βρεις την καλύτερη τιμή online!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ασφάλεια αυτοκινήτου έχει αλλάξει και πλέον όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν να ασφαλίζονται online, βρίσκοντας συνεχώς καλύτερες τιμές αλλά και όλες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Πλέον, με την ψηφιοποίηση σχεδόν όλων των υπηρεσιών, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και η ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ενώ παλαιότερα έπρεπε να επισκεφθείς ένα ασφαλιστικό γραφείο, να χάσεις χρόνο μελετώντας προσφορές, καλύψεις και τιμές, πλέον όλα γίνονται με ένα μόνο κλικ!

Με μια επίσκεψη στο https://www.asfaleies24.gr/ μπορείς να δεις άμεσα τιμές, καλύψεις αλλά και όλες τις προσφορές από περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν δραστηριοποίηση στη χώρα μας!

Εύκολα, γρήγορα και πάνω απ΄όλα με μόλις 1 κλικ, στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σας!

Γιατί να πληρώνεις περισσότερο για τις ίδιες ακριβώς καλύψεις, όταν μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση online, μέσα σε μόλις 2 λεπτά;

Σύγκρινε και εξοικονόμηση χρήματα

Το παν στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι να κάνεις σύγκριση τιμών και καλύψεων. Εκεί βλέπεις τι ακριβώς προσφέρει η κάθε εταιρεία και μπορείς να επιλέξεις μια ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Για να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου στο Asfaleies24.gr απλά επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα της εταιρείας και εισάγεις στοιχεία όπως η ηλικία σου, τα έτη διπλώματος καθώς και μερικά στοιχεία οχήματος – δηλαδή μοντέλο, κυβικά, ημερομηνία 1ης άδειας, κτλ.

Μόλις τα συμπληρώσεις, σε λιγότερο από ένα λεπτό η μηχανή αναζήτησης του Asfaleies24.gr θα σου επιστρέψει όλα τα αποτελέσματα βάση των αναγκών σου. Εκεί θα κάνεις σύγκριση τιμών και καλύψεων, θα δεις αναλυτικά τι προσφέρει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία και έπειτα μπορείς να προχωρήσεις online στο συμβόλαιο και να το παραλάβεις εντός μερικών λεπτών στο email σου!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 42€ το εξάμηνο!

Οι προσφορές των εταιρειών που θα βρεις στο Asfaleies24.gr ξεκινούν από μόλις 42€ το εξάμηνο (τιμές την 27.01.2022) ενώ στα ετήσια πακέτα ασφάλισης, το κόστος είναι ακόμα μικρότερο αναλογικά.

Αν οι ανάγκες σας το απαιτούν, όπως για παράδειγμα να μετακινήσετε ένα όχημα που είναι σε ακινησία με προσωρινές πινακίδες, για service ή ΚΤΕΟ, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση η οποία θα καλύψει τις προσωρινές σας ανάγκες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς προσφέρει όφελος έως και 40% σε σχέση με μια μηνιαία ασφάλεια.

Τι ασφάλεια να επιλέξετε, ανάλογα το αυτοκίνητό σας

Η επιλογή του τύπου ασφάλειας είναι καθαρά δικής σας υπόθεση. Εδώ όμως μπορούμε να σας δώσουμε μερικές άτυπες συμβουλές σχετικά με το τι ασφάλεια να επιλέξετε.

Φυσικά, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές πάνω στις ασφάλειες από κάποιον πιστοποιημένο πράκτορα, όπως το Asfaleies24.gr όπου έχουν και την αρμοδιότητα για να σας συμβουλέψουν σχετικά.

Αν αγοράζετε τώρα αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία, τότε η μικτή ασφάλεια είναι ιδανική για εσάς, καθώς προστατεύετε το κεφάλαιο που δαπανήσατε για την αγορά του οχήματος.

Μια μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου έχει ένα κόστος περίπου 30% παραπάνω από την απλή βασική ασφάλιση, αλλά περιλαμβάνει αρκετές παραπάνω καλύψεις και επίσης σας αποζημιώνει σε περίπτωση που σε ένα ατύχημα είστε εσείς ο υπαίτιος!

Μπορείτε να πάρετε προσφορά για μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου από το Asfaleies24.gr και να δείτε ακριβώς το κόστος που θα κληθείτε να πληρώσετε με όλες τις καλύψεις στο συμβόλαιό σας.

Ένα καινούργιο αυτοκίνητο πρέπει να το προστατεύετε και αξίζει να δαπανήσετε μερικά παραπάνω χρήματα στην ασφάλισή του, έτσι ώστε στην ουσία να «ασφαλίζετε» τη δαπάνη που κάνατε.

Από την άλλη, αν έχετε ένα όχημα δεκαετίας με αξία μικρότερη των 5.000€, η μικτή ασφάλεια ίσως σας είναι περιττή και η καλύτερη επιλογή είναι μια απλή βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης με εξτρά καλύψεις όπως την οδική βοήθεια, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Το κόστος για ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου με μικτή έναντι ενός αυτοκινήτου δεκαετίας με 5.000€ αξία και βασική ασφάλιση, έχει μεγάλη διαφορά!

Επισκεφθείτε το Asfaleies24.gr και δείτε άμεσα τιμές και προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Πελοπόννησο από μόλις 42€ το εξάμηνο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο