Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο με δεκάδες συλλήψεις

Σαράντα ένα άτομα συνελήφθησαν στην Πελοπόννησο κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, ενώ έγιναν έλεγχοι σε 800 άτομα και σε 696 οχήματα και προσήχθησαν 137.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, για παράνομη οπλοκατοχή, για υποθέσεις ναρκωτικών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας μία περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας 33χρονου, που είχε σημειωθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2015 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός νεαρού 21 ετών, ενώ εξαρτήματα της μοτοσικλέτας βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Τέλος, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής στο σπίτι 28χρονου, που σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου 2013 στην Καλαμάτα. Και γι’ αυτήν την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 36χρονου Γεωργιανού.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 208 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και έξι παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν 5,1 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα πιστόλι REPLICA, ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο στην Κορινθία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπους εισαγγελείς.

 

 

newpost.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο