Αρχίζουν τα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συντονιστική επιτροπή των «ανεξάρτητων μπλόκων της Πελοποννήσου» συμμετέχει στην προειδοποιητική διαμαρτυρία, που σχεδιάζουν πανελλαδικά οι αγρότες την προσεχή Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στη Λακωνία και την Αρκαδία έχουν εξαγγείλει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, για τις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (29/10), έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη και από το κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Στην ανακοίνωση-πρόσκληση για συμμετοχή στην κινητοποίηση οι αγροτικοί σύλλογοι επισημαίνουν ότι «το μήνυμά μας πρέπει να είναι ηχηρό και να φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, γιατί από τους σημερινούς διαχειριστές δεν περιμένουμε πολλά. Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι με πρόχειρα νομοσχέδια δεν λύνονται τα χρόνια προβλήματα του αγροτικού κόσμου» και καλούν να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους κι άλλες επαγγελματικές τάξεις.
Επιπλέον, καλούν τους βουλευτές «να σκεφτούν πολύ, πριν βάλουν την υπογραφή τους» στο νομοσχέδιο που αφορά τη φορολογία και το ασφαλιστικό των αγροτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο