Προκήρυξη προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού ΔΕ Λεωνιδίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν, έγγραφες σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Λεωνιδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν οι ίδιοι ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς την κλειστή οικονομική τους προσφορά μέχρι την Δευτέρα 28/9/2015 και ώρα 15:00 στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο, Τ.Κ. 22300, τηλ. 2757360209 τμ. προμηθειών Μανωλάκου Σταυρούλα.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν ενώπιον των Αντιδημάρχων Διαμαντή Κωνσταντίνου και Τρούμπα Δημητρίου, του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου Ξερακιά Ιωάννη καθώς και υπαλλήλου του τμήματος προμηθειών της οικονομικής υπηρεσίας την Τετάρτη 30/9/2015 στις 13:00 στην αίθουσα βιβλιοθήκης.

Το έντυπο της προσφοράς που θα κατατεθεί θα πρέπει να είναι το πρότυπο έντυπο οικονομικής προσφοράς του Δήμου Νότιας Κυνουρίας όπως αυτό καθορίζεται στο Παράστημα Ι.
Κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή με βάση την συνολική προσφορά.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει για την προμήθεια, είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο, ύστερα από έγγραφη κατάθεση έγγραφων προσφορών σε κλειστό φάκελο.
Θα γίνουν δεκτοί όσοι υποβάλουν προσφορά για όλα τα είδη – και μόνο για αυτά – που αναφέρονται στο έντυπο προσφοράς.

Ο μειοδότης θα πρέπει να παραδώσει το ηλεκτρολογικό υλικό στο Λεωνίδιο εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης με δικά του έξοδα αποστολής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο