Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Γαργαλιώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχει παρέλθει μόλις ένα 15ήμερο, από το ξαφνικό φευγιό, του 37χρονου συμπολίτη μας, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Πειραιά, ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗ, και η κοινωνία της πόλης μας παραμένει βουβή και συγκλονισμένη, από το θλιβερό γεγονός, που, βύθισε σε βαρύ πένθος, τόσο τους οικείους του, τους συνταξιούχους γονείς, τον Μιχάλη, Υποδ/ντή του Μουσικού Γυμνασίου μας και Μαέστρου της Χορωδίας Τρίπολης, και τη Στέλλα, Διοικητικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα αδέλφια του, Δημήτρη και Δήμητρα, την ανεψιά Αγγελική, τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες, τα εξαδέλφια, τους φίλους και τις φίλες, όλους τους γνωστούς, μα, και άγνωστους, αφού όταν φεύγουν νέοι άνθρωποι δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος μέσα στην κοινωνία μιας επαρχιακής πόλης…

Και δικαιολογημένα η πόλη να θλίβεται… αφού, ο Αντώνης μας, υπήρξε, και ωραίος, και αθλητικός (εξαιρετικός ποδοσφαιριστής), και σκεπτόμενο και ενημερωμένο άτομο, μα, πάνω απ’ όλα, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας (σώφρονας και συνετός, ευγενικός και καλοκάγαθος, έντιμος και φιλαλήθης, ανιδιοτελής στο έπακρον…· ΑΝΘΡΩΠΟΣ με τα όλα του)!

Δικαιολογημένη, λοιπόν, η αθρόα προσέλευση του κόσμου στην κηδεία του, στον Προφ. Ηλία της πλ. Άρεως, στην οποία, νεκρώσιμη τελετή, εκτός των Τριπολιτών, προσήλθαν, φίλοι και γνωστοί, από Λακωνία και Μεσσηνία, από Αθήνα και Ναύπλιο…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τον ΑΝΤΩΝΗ μας θα τον θυμόμαστε για πάντα. Η αγνή μορφή του θα είναι μέσα στην καρδιά μας.

Αιωνία σου η μνήμη, αγαπημένε μας, ΑΝΤΩΝΗ. Ο Θεός να σε αναπαύσει.
Ν.Γ.

Ευχαριστήριο Ι

Ευχαριστούμε, θερμά, τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, τους Παν/τατους Αρχιμανδρίτες Θεόκλητο Ντούλια, Ιουστίνο Τσαγγούρη, Γερμανό Μίχο, Μελχισεδέκ Γαλάνη, Σαμουήλ Κασσίμο και Νικ. Πιτοπουλάκη, τους Ιερείς Βασ. Ηλιόπουλο, Νικ. Μπατζιάλα, Δημ. Νταλιακούρα, Δημ. Τσεκούρα, Σωτ. Αθανασούλια, Αθ. Κοταρίνη, Εμ. Πετράκη, Αρ. Σκόρδα, Ηλ. Θανούκο, Αγαθάγ. Αρβανίτη και τον Διάκο Δημ. Κολλιόπουλο· επίσης, ευχαριστούμε τον Χορό των Ιεροψαλτών και τους Λοιπούς Εκκλησιαστικούς… που συμμετείχαν στη Νεκρώσιμη Ακολουθία του λατρευτού μας υιού και αδελφού ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΧ. ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗ, Πτυχιούχου Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Οι γονείς
Μιχάλης και Στέλλα
Τ’ αδέλφια
Δημήτριος και Δήμητρα Γαργαλιώνη

Ευχαριστήριο ΙΙ

Ευχαριστούμε, θερμά, τους Συγγενείς, τους Φίλους, τους Συμπατριώτες μας, αυτούς που κατέθεσαν Στεφάνι, και όλους όσοι παρέστησαν στην Κηδεία και καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετέσχον, απ’ όλη την Ελλάδα -δια ζώσης, με φαξ, e-mail, τηλεφωνικά…- στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια του λατρευτού μας υιού και αδελφού ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΧ. ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗ, Πτυχιούχου Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Οι γονείς
Μιχάλης και Στέλλα
Τ’ αδέλφια
Δημήτριος και Δήμητρα Γαργαλιώνη

Ευχαριστήριο ΙΙΙ

Ευχαριστούμε, θερμά, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Εντατικής Μονάδας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για την επιστημονική και ουσιαστική βοήθειά τους αλλά και για το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν, προς τον υιό και αδελφό μας, ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΙΧ. ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗ, κατά τις ημέρες νοσηλείας του.
Οι γονείς
Μιχάλης και Στέλλα
Τ’ αδέλφια
Δημήτριος και Δήμητρα Γαργαλιώνη

Ευχαριστήριο IV

Ευχαριστούμε, θερμά, και δεν βρίσκουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τούς, από Τρίπολη, Καλαμάτα και Αθήνα, γνωστούς μας Αιμοδότες, που, πρόθυμα και ανιδιοτελώς, πρόσφεραν το αίμα τους, για τη σωτηρία του υιού και αδελφού μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΧ. ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗ, Πτυχιούχου Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Οι γονείς
Μιχάλης και Στέλλα Γαργαλιώνη
Τ’ αδέλφια
Δημήτριος και Δήμητρα Γαργαλιώνη

Μνημόσυνο

Το 40ήμερο μνημόσυνο του ΑΝΤΩΝΗ μας, θα τελεσθεί το πρωί του Σαββάτου 3 Δεκέμβρη, στον Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία, στην Τρίπολη. Καλούνται οι συγγενείς, οι γνωστοί, οι φίλοι όπως προσέλθουν… Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

odosarkadias.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο