Δωρεάν εισιτήρια σε φοιτητές από τις Aegean και Olympic Air

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισητήρια σε 250 φοιτητές για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, προσφέρονται από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR.

Συγκεκριμένα οι εταιρείες προσσφέρουν 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή της AEGEAN, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, αφορά, σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη παροχή δίνεται για 4η συνεχή χρονιά, με την ΑEGEAN να υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ήδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 750 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014 και 2015) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος, λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, καθώς το πρόγραμμα προβλέπει και την κάλυψη των φόρων αεροδρομίων.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι τους νέους φοιτητές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση της AEGEAN για επέκταση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 4η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της εταιρείας να παραμένει -σε κάθε περίσταση- διπλά στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00 έως 30 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.kontastousneous.gr.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο