Πελοπόννησος Ειδήσεις Ροή | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη τριετή (2019-2021) παρουσίαση της Αντιγόνης του Σοφοκλή, η Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την έρευνά της στα θεμελιώδη κείμενα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσιάζοντας αυτή τη φορά, την παλαιότερη σωζόμενη τραγωδία, τους «Πέρσες» του Αισχύλου.
Ο Δήμος Γορτυνίας σας προσκαλεί σε εκδήλωση στην τ.κ. Παλούμπα κατά την οποία θα λάβουν χώρα τα αποκαλυπτήρια της νέας προτομής του Στρατηγού Δημητράκη Πλαπούτα και τα εγκαίνια του αναστηλωμένου ομώνυμου Πύργου.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριτζής υποδέχτηκαν την Τετάρτη στις 17 Αυγούστου 2022, στο κτίριο Χρυσόγελου την έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής  του Ιταλού καλλιτέχνη και καθηγητή φιλοσοφίας Andrea Valleri από τη Βενετία με τίτλο η «Συμβίωση».
 Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022. Ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους Βελίκα Καραβάλτσιου και Νικήτα Κορωνάκη, από το λιμάνι της πόλης, αναφέρθηκε στην τουριστική κίνηση όπως αυτή καταγράφεται, στη δυναμική που έχει αναπτύξει η περιοχή καθώς και στις προοπτικές της Καλαμάτας μέσα και από την ένταξή της στην ευρωπαϊκή αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων στης Ε.
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τη Μεσσηνία.
Η παροχή υπηρεσίας συγκοινωνιακού έργου (έτους 2022), συνεχίζεται μέσω σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας. Σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.
Εγκαινιάστηκε χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 η επετειακή έκθεση με τίτλο «Μνήμες του Ελληνισμού - Ενδύματα και διηγήματα» με έργα του ζωγράφου και ενδυματολόγου Γιάννη Μετζικώφ  που διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας στο studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Σήμερα, 18/8/2022, αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι πίνακες αποτελεσμάτων, με τη μοριοδότηση και την κατάταξη όλων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, έτος 2022 -2023.
Σελίδα 1 από 6566

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2474 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr